Aanbetaling

Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, dient tenminste 25% van het totale aankoopbedrag vooraf te worden voldaan. Het resterende bedrag betaalt u bij aflevering van de order. Kiest u voor ‘flexibel betaalgemak’ (zie verderop in deze tekst) dan komt de aanbetaling te vervallen.

Uw aanbetaling is bij ons in goede handen en wordt behandeld volgens de regels die zijn opgesteld door de Centrale Branchevereniging Wonen.

Betaalwijze

Via onderstaande manieren kunt u gemakkelijk en veilig uw order betalen. 

Webshop:

 • IDEAL
 • Creditcard

Bezorging:

 • Pin (let op uw limiet, dit verschilt per bank)
 • Vooraf via bankoverschrijving (tot 8 werkdagen voor levering)
 • Vooraf in onze winkels (tot 5 dagen voor levering)
 • Vooraf per telefonische overboeking (tot 2 werkdagen voor levering)
 • LET OP: onze bezorgdienst kan geen contant geld accepteren, ook kan niet met creditcard worden betaald bij bezorging)

Winkels:

 • Pin (let op uw limiet, dit verschilt per bank)
 • Contant

Bankgegevens

Hieronder vindt u de gegevens die u nodig heeft bij betaling via bankoverschrijving of telefonische overboeking. Onze rekening staat geregistreerd bij ING-bank te Veghel.

Ten name van: Goossens wonen & slapen
Rekeningnummer Nederlandse klanten: IBAN NL95 INGB 0674 7651 33
Rekeningnummer Belgische klanten: NL37 INGB 0675 0004 32 (BIC: INGBNL2A)
Vergeet niet uw ordernummer bij betaling te vermelden!

Flexibel betaalgemak

Kunt of wilt u het aankoopbedrag niet in één keer voldoen, dan kunt u tegen betaling van een meerprijs gebruik maken van deze extra service. Goossens werkt samen met Santander, een betrouwbare partner op het gebied van flexibele betaalmogelijkheden, om u onderstaande diensten te kunnen bieden.

 1. Persoonlijke kredietlening: Tegen een scherp geprijsd rentetarief kunt u bij Santander voor bedragen tussen de € 450,- en € 10.000,- een lening afsluiten. Deze lening stelt u in de gelegenheid met lage maandbedragen uw aankoop te kunnen afronden. Lees meer over de voorwaarden voordat u beslist en bedenk dat geld lenen ook geld kost.
 2. Budget Card (alleen in België): Woont u in Belgie dan kunt u voor bedragen tot € 3.000,- gebruik maken van deze flexibele geldservice, waarmee u op gewenste momenten beschikt over wat extra budget. Lees meer over deze kaart en ben u bewust van de meerprijs die u voor deze dienst betaalt.
 3. Verkoop op afbetaling (alleen in België): Klanten in Belgie kunnen ervoor kiezen om in termijnen af te betalen, met behulp van een lening bij Santander.

Lees meer over de voorwaarden voordat u beslist!. Let op: geld lenen kost ook geld.