Aanbetaling

Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, dient tenminste 25% van het totale aankoopbedrag vooraf te worden voldaan. Het resterende bedrag betaalt u bij aflevering van de order. Kiest u voor ‘flexibel betaalgemak’ (zie verderop in deze tekst) dan komt de aanbetaling te vervallen.

Uw aanbetaling is bij ons in goede handen en wordt behandeld volgens de regels die zijn opgesteld door de Centrale Branchevereniging Wonen.

Betaalwijze

In onze winkels kunt u zowel contant als met pin betalen. Binnen de web shop betaalt u gemakkelijk en veilig via IDEAL of met creditcard. Wanneer u betaalt bij bezorging, dan is er de mogelijkheid om het verschuldigde bedrag met pin, via bankoverschrijving (tot 8 werkdagen voor levering) of per telefonische overboeking (tot 2 werkdagen voor levering) te voldoen. Ook kunt u (tot 5 dagen voor levering) in één van onze filialen betalen.

Let op: onze bezorgdienst kan geen contant geld accepteren. De betaling dient dus te worden voldaan op één van bovengenoemde wijzen.

Bankgegevens

Hieronder vindt u de gegevens die u nodig heeft bij betaling via bankoverschrijving of telefonische overboeking. Onze rekening staat geregistreerd bij ING-bank te Veghel.

Goossens Wonen & Slapen
 (ten name van)
IBAN NL95 INGB 0674 7651 33 (rekeningnummer)
Voor Belgische klanten: NL37 INGB 0675 0004 32 (BIC: INGBNL2A)
Vergeet niet uw ordernummer te vermelden.

Flexibel betaalgemak

Kunt of wilt u het aankoopbedrag niet in één keer voldoen, dan kunt u tegen betaling van een meerprijs gebruik maken van deze extra service. Goossens werkt samen met Santander, een betrouwbare partner op het gebied van flexibele betaalmogelijkheden, om u onderstaande diensten te kunnen bieden.

  1. Persoonlijke kredietlening: Tegen een scherp geprijsd rentetarief kunt u bij Santander voor bedragen tussen de € 450,- en € 10.000,- een lening afsluiten. Deze lening stelt u in de gelegenheid met lage maandbedragen uw aankoop te kunnen afronden. Lees meer over de voorwaarden voordat u beslist en bedenk dat geld lenen ook geld kost.
  2. Budget Card (alleen in België): Woont u in Belgie dan kunt u voor bedragen tot € 3.000,- gebruik maken van deze flexibele geldservice, waarmee u op gewenste momenten beschikt over wat extra budget. Lees meer over deze kaart en ben u bewust van de meerprijs die u voor deze dienst betaalt.
  3. Verkoop op afbetaling (alleen in België): Klanten in Belgie kunnen ervoor kiezen om in termijnen af te betalen, met behulp van een lening bij Santander.

Lees meer over de voorwaarden voordat u beslist!. Let op: geld lenen kost ook geld.