Betalen bij Goossens

Betalingsmogelijkheden

Betalingsmogelijkheden online bestelling
Wanneer u een order plaatst via onze webshop kunt u op één van de volgende manieren betalen: Via iDEAL of met uw creditcard. Via iDEAL rekent u af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van uw creditcard.

Betalingsmogelijkheden in een verkoopfiliaal
In onze winkels kunt u contant betalen aan de balie of via de pinautomaat.

Aanbetaling
Wanneer u een order bij ons plaatst, doet u een aanbetaling van tenminste 25% van het aankoopbedrag, met een minimum van €25. Uw aanbetaling is bij ons altijd in veilige handen. Goossens Wonen & Slapen is namelijk aangesloten bij het CBW (Centrale Branchevereniging Wonen). Bij levering betaalt u het resterende bedrag.
Via ‘Mijn Goossens’ kunt u uw orders volgen, bekijken en beheren. Hier kunt u ook zien welk bedrag van uw order nog openstaat.
Mocht u hebben gekozen voor ‘flexibel betaalgemak’ (zie verderop) dan komt de aanbetaling te vervallen.

Betalingsmogelijkheden bij levering
Voor uw en onze veiligheid accepteren onze bezorgers onderweg geen contant geld. Wel bieden wij u één van de volgende betalingsmogelijkheden: Betaling via pinpas (onze bezorgteams zijn uitgerust met mobiele pincodeapparaten), een schriftelijke bankoverschrijving, een overschrijving via internet bankieren, via een telefonische overboeking of persoonlijk bij een van onze verkoopfilialen.
Betaling met pinpas bij onze bezorgers kan in Nederland, België en Duitsland.

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende betalingsmogelijkheden:

Betaling via pinpas (op de dag van levering)
Onze bezorgteams zijn uitgerust met mobiele pincodeapparaten. Voor u de mogelijkheid om op een veilige manier te betalen. Let bij het betalen via pinpas wel op deze voorwaarden:

• U dient zorg te dragen voor voldoende saldo op het bankrekeningnummer waar het bedrag van afgeboekt gaat worden.
• U dient bij uw bankinstelling te informeren wat het maximale bedrag is dat via uw pincode afgeboekt mag worden. Dit is per bank verschillend.
• Betaling via pincode in het buitenland: Wanneer u via pincode wilt betalen verzoeken wij u vooraf contact op te nemen met uw bankinstelling. U dient bij uw bankinstelling te informeren wat het maximale bedrag is dat via uw pincode afgeboekt kan en mag worden. Hiernaast zal de pinpas geschikt dienen te zijn voor maestro of V-pay.

Bankoverschrijving
Schriftelijk (tot acht werkdagen voor levering) of via internet bankieren (tot drie werkdagen voor levering). Als u gebruik wilt maken van het overschrijven via de bank van de restantbetaling van uw order, kunt u dit schriftelijk of via internet doen. Wanneer u hier gebruik van maakt kunt u dit doen onder vermelding van uw ordernummer. De volgende gegevens die van belang zijn voor het overschrijven via de bank zijn:

• Overschrijven ten name van: Goossens Wonen & Slapen
• Rekeningnummer: NL95 INGB 0674 7651 33 van de ING-bank te Veghel

Telefonische overboeking (tot twee werkdagen voor levering)
Dit betekent dat u telefonisch aan uw bank opdracht geeft om de betaling op de rekening van Goossens Wonen & Slapen over te boeken. Het bedrag kunt u tot twee werkdagen voor levering nog overboeken. De kosten die hieraan verbonden zijn, zullen door de bank bij u in rekening worden gebracht. De volgende gegevens zijn van belang bij het telefonisch overboeken van het restantbedrag:

• Overschrijven ten name van: Goossens Wonen & Slapen
• Rekeningnummer: NL95 INGB 0674 7651 33 van de ING-bank te Veghel

• Onder vermelding van: Uw ordernummer

Persoonlijk bij één van onze verkoopfilialen (tot vijf werkdagen voor levering)
Als u geen gebruik maakt van de eerdergenoemde betalingsmogelijkheden, kunt u tot vijf werkdagen voor levering persoonlijk aan de balie van één van onze verkoopfilialen de restantbetaling in contanten voldoen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid tot pinnen in het filiaal.

Buitenlandse betalingen
Voor betaling vanuit het buitenland moet u gebruik maken van het IBAN en BIC nummer. Voor de klanten van Goossens Wonen & Slapen geldt:

IBAN = NL95 INGB 0674 7651 33
BIC = INGBNL2A

Flexibel betaalgemak

 Naast bovengenoemde mogelijkheden biedt Goossens u ook flexibel betaalgemak. Goossens werkt hiervoor samen met Santander, al jaren bij uitstek de specialist op het gebied van flexibele betaalmogelijkheden.

1)       Uw persoonlijke krediet lening

Onze Nederlandse klanten kunnen gebruik maken van een persoonlijke krediet lening waarmee u uw aankoop kunt afronden.

 Wat zijn de voordelen?

- aanvraagbedragen tussen €450 en €10.000

- een vaste termijn van 60 maanden met een vast bedrag per maand

- volledige vrijheid om de financiering vervroegd in te lossen

- direct contact tot de eigen rekening via “my account”

Goossenst werkt hiervoor samen met Santander en u kunt de lening in orde laten maken in een van onze filialen. Let op dat er vanaf €5.000 een loonstrook vereist is.

 “Let op, geld lenen kost ook geld”

 2)      Budget Card

Voor onze Belgische klanten is er bij Goossens de mogelijkheid om met Budget Card te betalen. Dankzij de Budget Card beschikt u altijd over extra budget. Goossens werkt hiervoor samen met Santander. U kunt de kaart zelf aanvragen of we maken het graag voor u in orde in onze winkels.

Wat zijn de voordelen?

- de kaart is kosteloos als u geen geldopneemt

- een voorschot is niet verplicht

u betaalt het opgenomen bedrag terug in kleine maandbedragen

- cash geld opnemen via Santander Homebanking

geen zorgen dankzij de bescherming van een verzekering

Klanten woonachtig in België kunnen zich hier online aanmelden voor ‘de Budget Card’  Klik hier. Let op dat er vanaf  €2.500 een loonfiche vereist is.

“Let op, geld lenen kost ook geld”

3)      Verkoop op afbetaling

Voor onze Belgische klanten is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor verkoop op afbetaling. Dat is voordelig lenen en u beschikt vlot over extra budget om uw projecten en dromen te realiseren.

Wat zijn de voordelen?

- het beste tarief

- een voorschot is niet verplicht

- voor alle doeleinden: u hoeft geen facturen voor te leggen

vaste duur en vaste maandelijkse aflossingen

- onmiddellijk antwoord: u weet meteen of uw lening haalbaar is

- een lening op maat voor bedragen tot €50.000

- geen zorgen dankzij de bescherming van een verzekering

 Vraag een offerte aan klik hier Let op dat er vanaf  €2.500 een loonfiche vereist is.

U kunt uw verkoop op afbetaling ook in een van onze filialen in orde laten maken of telefonisch afsluiten via het contactcenter. Let op dat er vanaf  €2.500 een loonfiche vereist is. Belgische klanten bellen hiervoor tijdens kantooruren naar 070/35 02 18.

 “Let op, geld lenen kost ook geld”