Bezorging bij Goossens

Leveringstijd

Wanneer u bij ons een aankoop doet, kunt u rekenen op een gemiddelde levertijd van 6 tot 12 weken. Twee weken voor de leverdatum van uw bestelling ontvangt u een brief van ons, met daarin de exacte bezorgdatum. Komt de geplande leverdatum u niet goed uit? Kies dan één van de alternatieve datums via Mijn Goossens, zodat we uw meubels bezorgen op een moment dat u schikt. Als de datum van levering u niet uitkomt dan vragen wij u om minimaal 5 werkdagen voor levering contact met ons op te nemen. Een andere datum kunt u gemakkelijk kiezen via Mijn Goossens. Of door contact op te nemen met onze klantenservice.

Tijdindicatie

Om ervoor te zorgen dat u niet de hele dag thuis op ons hoeft te gaan zitten wachten, hebben wij een unieke tijdsindicatielijn. Via deze lijn kunt u één dag voor levering een indicatie krijgen over op welk tijdstip wij uw meubels komen leveren.

Tijdsindicatielijn: 0413-214161

Adres wijzigen

Heeft u sinds uw vorige aankoop een ander adres gekregen, of dienen uw meubels om een andere reden op een ander adres bezorgd te worden? U kunt uw adres snel en gemakkelijk wijzigen via Mijn Goossens.

Bezorgkosten

De bij ons bestelde meubelen worden gratis bezorgd op afleveradressen in Nederland en de grensstreken met België en Duitsland. Dit gebeurt door een eigen professionele bezorgdienst vanuit het distributiecentrum. Voor verder weg gelegen gebieden in België en Duitsland en voor de Waddeneilanden vragen wij een bijdrage in de bezorgkosten. We hanteren de volgende bezorgkosten: € 5,95 bezorgkosten voor pakketdienstorders onder de € 100,- en  € 29,95 bezorgkosten voor alle orders onder de € 300,- euro die niet geschikt zijn voor de pakketdienst. Indien u een showroommodel koopt in onze winkel dan brengen we hier €50 euro voor in rekening. 

Bezorging Buitenland

Naast de gratis bezorging in Nederland en de grensgebieden van Duitsland en België bezorgen wij ook in veel verder gelegen gebieden. Hier wordt alleen een bijdrage in de bezorgkosten voor gerekend.

Afhalen

In principe worden alle bestellingen bezorgd door onze bezorgdienst vanuit het 59.000 m² grote Goossens distributiecentrum. Het is dan ook niet mogelijk een aankoop direct mee te nemen uit de winkel. Wanneer een product op voorraad is is het eventueel wel mogelijk dat u uw product ophaalt bij ons distributiecentrum in Veghel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met klantenservice 0413-212855.