Retourneren bij Goossens

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst via onze webshop is er altijd tot 14 dagen na levering de mogelijkheid een wijziging in uw bestelling aan te brengen of gebruik te maken van uw herroepingsrecht. Komt u er binnen deze 14 dagen achter dat het product toch niet volledig aan uw wensen voldoet en u wilt een wijziging aanbrengen of toch doorzoeken naar een geheel nieuw product, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Wanneer u een order heeft geplaatst via één van onze verkoopfilialen, heeft u de mogelijkheid een wijziging in uw bestelling aan te brengen. Dit kan door contact op te nemen met onze klantenservice. Indien u binnen 5 dagen na plaatsing van een order in één van onze woonwinkels wijzigt, dan kan dit geheel kosteloos, na 5 dagen tm 4 weken voor levering wordt er 15% van het bedrag van het te wijzigen artikel in rekening gebracht, vanaf 4 weken voor levering wordt er 25% in rekening gebracht. Voor annuleren brengen we binnen 5 dagen 10% van het te annuleren artikel als kosten in rekening, buiten de 5 dagen brengen we 30% als kosten in rekening. 

Kosten voor verzending

Wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht zullen wij de producten zo spoedig mogelijk bij u komen ophalen. U heeft echter ook de mogelijkheid zelf de producten te retourneren. Ongeacht de wijze van retourneren, de producten moeten in de originele staat zijn. Het betaalde bedrag voor uw producten wordt zo snel mogelijk met uiterlijk 30 dagen aan u terug betaald. Alleen de kosten van het retourneren (bij een aankoop via de webshop) €75,- worden in rekening gebracht.

Retour afspraak maken

Wanneer u ervoor heeft gekozen gebruik te maken van uw herroepingsrecht zullen wij de producten zo spoedig mogelijk bij u komen ophalen of u retourneert de producten zelf. Voor het maken van een retourafspraak kunt u contact opnemen met onze klantenservice 0413-212855. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om het product zelf te retourneren.