Twijfels over uw aankoop of toch niet tevreden? Tot 14 dagen na levering heeft u de mogelijkheid om een besteld artikel terug te sturen, mits in originele en onbeschadigde staat.

Meld uw retour te sturen artikel(en) hiervoor aan via uw Mijn Goossens account en onze klantenservice zal contact met u opnemen om de wijze van retourzending te bespreken. U kunt ervoor kiezen het artikel door onze koerier te laten ophalen (let op: de kosten hiervoor zijn € 75,- ) of u kunt de aankoop zelf terugbrengen bij ons Distributie Centrum in Veghel.

Winkelbestelling wijzigen of annuleren:

Heeft u een artikel besteld in één van onze winkels en wilt u de bestelling wijzigen of ongedaan maken? Tot vijf dagen na plaatsing van deze order worden veranderingen kosteloos doorgevoerd. Bij aanpassingen tot vier weken voor levering brengen we 15% van de kosten in rekening. In die laatste vier weken voor bezorging betaalt u voor een wijziging 25% van het totaalbedrag.

Bij annulering van uw order binnen de termijn van vijf dagen na bestelling zijn de kosten 10% van het totaalbedrag. Na vijf dagen brengen we 30% van de kosten in rekening.

Heeft u nog vragen over onze retour procedure? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice 0413-212855.