Wijziging en annulatie

Wijzigen van een order

Wanneer u een order heeft geplaatst via één van onze verkoopfilialen, heeft u de mogelijkheid een wijziging in uw bestelling aan te brengen. Dit kan door contact op te nemen met onze klantenservice. Indien u binnen 5 dagen na plaatsing van een order in één van onze woonwinkels wijzigt, dan kan dit geheel kosteloos, na 5 dagen tm 4 weken voor levering wordt er 15% van het bedrag van het te wijzigen artikel in rekening gebracht, vanaf 4 weken voor levering wordt er 25% in rekening gebracht. 

Wijziging van uw levertermijn

Op moment van binnenkomst van uw bestelde artikelen in het Warehouse van Goossens, worden de artikelen direct klaargezet voor levering. Onze magazijn capaciteit laat het niet toe dat meubelen langdurig opgeslagen worden. Als u de afgesproken leverweek wilt verzetten, bijvoorbeeld omdat uw huis nog niet klaar is, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice. Als u uw leveringsafspraak wilt verzetten geldt het volgende;

  • U kunt tot 4 weken na de afgesproken leverweek de leveringsafspraak kosteloos verzetten

Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om uw order op tijd af te leveren. In het uitzonderlijke geval dat één van onze leveranciers de toegezegde leverweek niet kan halen, informeren wij u via een brief over de nieuwe leverweek.

Annulatie

Zodra u een order heeft geplaatst in één van onze woonwinkels heeft u ten allen tijde de mogelijkheid om een order te annuleren. Echter, voor het annuleren van een order zijn we genoodzaakt om kosten hiervoor in rekening te brengen. Deze kosten zijn afhankelijk van wanneer u de order annuleert (een aantal dagen na plaatsing of enkele weken voor levering).

Bij de aankoop van een product via onze webshop heeft u altijd tot 14 dagen na levering de tijd uw aankoop alsnog te annuleren. Deze 14 dagen gaan in op de dag van levering. Komt u er binnen deze 14 dagen achter dat het product toch niet volledig aan uw wensen voldoet en u wilt een graag wijziging aanbrengen of toch doorzoeken naar een geheel nieuw product, neem dan contact op met onze klantenservice.