Heeft u een product besteld in één van onze winkels en wilt u de bestelling wijzigen of ongedaan maken? Tot vijf dagen na plaatsing van deze order worden veranderingen kosteloos doorgevoerd. Bij aanpassingen tot vier weken voor levering brengen we 15% van de kosten in rekening. In die laatste vier weken voor bezorging betaalt u voor een wijziging 25% van het totaalbedrag.

Bij annulering van uw order binnen de termijn van vijf dagen na bestelling zijn de kosten 10% van het totaalbedrag. Na vijf dagen brengen we 30% van de kosten in rekening. Het percentage als bedoeld in de vorige zin bedraagt 50% indien u reeds op de hoogte bent gesteld van een afleverdatum. 

Levertermijn aanpassen

De gemiddelde levertijd op onze meubels is 6 tot 12 weken. Twee weken voor aflevering van uw bestelling berichten wij u over de exacte datum. Wilt u de levertermijn verlengen? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Wanneer de leverdatum meer dan vier weken moet worden uitgesteld zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen. Vraag naar de voorwaarden.