De eerste VIP Night bij Goossens wonen & slapen is uitermate druk bezocht en goed geslaagd! In de filialen Nuenen, Zevenaar, Heerlen, Roermond en Rotterdam was vrijdagavond 12 oktober de eerste VIP Night om mensen kennis te laten maken met de nieuwe collectie en de metamorfoses die de winkels hebben ondergaan. In Amsterdam was deze avond donderdag 18 oktober. Met de sfeervolle klanken van een DJ en muzikant bij binnenkomst en onder het genot van hapjes en drankjes door de winkel konden de bezoekers op hun gemak al het nieuws bewonderen. Partners Siebel Juweliers en onze vlekbeschermer en onze eigen interieuradviseurs voorzagen de mensen van advies over trends en interieuradvies. Tenslotte ontving iedereen die zich had ingeschreven nog een mooie goodiebag t.w.v. €49,50! Kortom, een zeer geslaagde avond. wilt u deze avond nogmaals beleven? Kijk dan hier om een reactie achter de laten en de foto's te bekijken.

Enkele reacties die wij van onze klanten mochten ontvangen na de VIP Night:

'Ben op vrijdag bij jullie geweest op de VIP NIght, waarvoor mijn complimenten. Was heel goed georganiseerd en ook de goodiebag was een heel leuk cadeau'. Mevrouw Huijbers.

'Bedankt  voor de zeer gezellige VIP avond. Wat een ontvangst, het was een feestje om bij jullie te mogen zijn!' Mevrouw Vissers.

'Als vaste klant ben ik naar de VIP Night in het Alexandrium geweest en wij willen uw bedrijf een compliment maken voor de ontvangst en de opzet van het geheel. Vooral de uitstraling en positieve benadering van het personeel konden wij bijzonder waarderen.' Fam. Morel - Van Mourik.

 

Zeer geslaagde eerste VIP Night!