Dolgelukkig is Pleunie Terpstra met haar prijs, een interieurcheque ter waarde van €4.500, die ze won bij Goossens wonen & slapen. Na een bezoek aan de winkel, nam ze het inspiratieboek mee, vulde haar gegevens in en ontving enkele weken later een telefoontje met de mededeling dat ze had gewonnen! Een prijs die mooi van pas komt voor de kinderen die op zolder een nieuwe slaapkamer krijgen, maar ook voor de aankleding van de woonkamer.

Landelijk en modern, dat zijn de stijlen die Pleunie en haar gezin het meeste aanspreken. “We zijn de woonkamer aan het ‘oppimpen’, zegt Pleunie, “en op zoek naar een opbergkast, maar ook naar een karpet, kussens en accessoires.” In het inspiratieboek van Goossens zijn deze stijlen, meubelen en accessoires ruimschoots vertegenwoordigd om haar woonkamer exact de juiste stijl en uitstraling te geven die ze zoekt.

Maar ook de kinderen profiteren van deze mooie prijs, want de zolderkamer wordt veranderd in huize Terpstra en omgebouwd tot slaapkamer voor de kinderen. “Meeke en Jurre krijgen beiden een mooi nieuw bed en misschien ook nog wel een bijpassende kast”, zegt Pleunie. Hiervoor kunnen de kinderen samen met papa en mama ruimschoots winkelen in de collectie van Lifetime en Young Sleepers waar zowel voor jongens als meisjes hele mooie en kwalitatieve slaapkamers te vinden zijn. Wordt het een kajuitbed voor Jurre en een prinsessenkamer voor Meeke? Wij zijn benieuwd!

Pleunie Terpstra wint 4.500 bij Goossens wonen & slapen