Goossens is een gerenommeerd bedrijf met een historie van meer dan een halve eeuw dat inmiddels is uitgegroeid tot de grootste aanbieder van kwaliteitsmeubelen in de Benelux en daarbuiten. Ook voor de komende jaren zijn al weer diverse stappen gezet om deze successtory een vervolg te geven. Wij zijn enorm trots op het feit dat dit familiebedrijf meer dan 800 medewerkers telt, die allemaal onze sterke en unieke cultuur handhaven en u als klant centraal stellen.

Hierdoor kunt u altijd rekenen op kwalitatief hoogwaardige meubelen, een hoge betrokkenheid van onze medewerkers, grote zorg voor u als klant, persoonlijke service en een brancheoverschrijdende garantie tot maar liefst 10 jaar. Want pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

13 locaties

Op een 13-tal goed bereikbare locaties in Nederland presenteert Goossens 1001 smaken, stijlen en sferen in woon- en slaapideeën via compleet uitgewerkte woon- en slaapkamerinterieurs. Onder meer in Amsterdam (2x), Heerlen, Nuenen, Peer (B), Baarle-Nassau, Roermond, Rotterdam (2x), Leiderdorp, Utrecht, Waalwijk, Breda en Zevenaar. Ideaal om ideeën op te doen wat betreft het combineren van meubels, stijlen, het gebruik van kleuren en accessoires.

Op weg naar tevreden klanten

Met een personeelsbestand van ruim 800 medewerkers is alles erop gericht onze klanten optimaal van dienst te zijn. Een geavanceerd distributiecentrum in Veghel en het hoofdkantoor in het Noord-Brabantse Erp ondersteunen de winkels. Vanuit Erp worden de orders nauwkeurig begeleid en gaan de eigen bezorg- en serviceteams iedere dag weer op weg naar tevreden klanten in heel Nederland, België en Duitsland.

Deskundig en persoonlijk

Onze woon- en slaapadviseurs staan voor u klaar met een deskundig en persoonlijk advies. Door voortdurende scholing zijn zij uitstekend op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden. Tevens kunt u bij Goossens terecht voor GRATIS interieuradvies. Speciaal opgeleide stylistes met jarenlange ervaring maken in een afspraak een speciaal ontwerp op maat! Bel voor GRATIS interieuradvies: 0413 – 212855.