Goossens is een gerenommeerd bedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat. In 1954 helpen Bert († 06-01-2011) en Mien Goossens de eerste tevreden klanten met de huis-aan-huis verkoop van textiel. Vloerbedekking en gordijnen voegen ze al snel toe aan het assortiment en de vraag naar een compleet aanbod neemt toe. Dit is het moment dat ze kleinschalig starten met de verkoop van meubelen.

De komst van de tweede generatie (jong bloed), hard werken, oog voor kwaliteit en een tomeloze ambitie zorgen voor een snelle groeiontwikkeling. Goossens kiest voor een onderscheidend karakter en speelt in op de vraag naar eigentijdse kwaliteitsmeubelen tegen een betaalbare prijs. Winkel- op winkeluitbreiding volgt en de keuze van het assortiment is een groot succes.

Grootste aanbieder

Tegenwoordig is Goossens wonen & slapen met meer dan 2.500.000 tevreden klanten, de grootste aanbieder van kwaliteitsmeubelen in de Benelux. Op vele plaatsen in de Benelux, in Amsterdam (2x), Heerlen, Nuenen, Peer (B), Baarle-Nassau, Roermond, Rotterdam (2x), Waalwijk, Utrecht (2x), Breda, Leiderdorp en Zevenaar zijn de afgelopen jaren op strategische plaatsen woonboulevards gestart. En ook voor de komende jaren zijn al weer diverse stappen gezet om deze successtory een vervolg te geven.