Zoeken

We hebben geen resultaten gevonden op "None".

Verfijn je zoekopdracht door:

  • De zoekterm aan te passen
  • Te zoeken op merk
  • Te zoeken op productnummer

Tv-meubel aanbieding

Ben je op zoek naar een nieuw tv-meubel voor een aantrekkelijke prijs, maar wil je niet inleveren op kwaliteit? Bekijk hier onze lopende actiemodellen en vind de tv-meubel aanbieding die past bij jouw interieur. 

Tv-meubel actie 

Goossens heeft doorlopend een interessant actie aanbod in tv-meubels. Kan je je favoriete model even niet vinden in het huidige actieaanbod? Kijk dan eens welke voordelige showroommodellen bij de Goossens winkel bij jouw de buurt staan. Ook kan je kiezen voor de buitenkansjes, dat zijn - extra voordelige -  meubels die door een reeds geopende of beschadigde verpakking nu voor een gereduceerde prijs worden aangeboden. Tot slot kan je ook altijd aanbiedingen meepakken uit de op=op collectie, waarbij we plaats maken voor de nieuwe collectie. 

Laat je voordelige tv-meubel gemakkelijk thuisbezorgen

Als je kiest voor pakketbezorging worden je actie artikel tot over de eerste drempel van de begane grond bezorgd.  Uiterlijk op de dag van levering krijg je een tijdsindicatie. Bij pakketbezorging kies je automatisch voor zelfmontage: je dient de producten zelf op de juiste plaats te zetten, uit te pakken en te monteren. Natuurlijk kan je ook kiezen voor extra gemak. Als je kiest voor de uitgebreide Goossens bezorgservice mét montageservice voor tv-meubels dan hangen we jouw tv-meubel zelfs voor je aan de muur.


Jouw favoriet niet gevonden?

Bekijk de collectie