Een vlakke bodem of een (elektrisch) verstelbare bodem, wat is mogelijk?


| 8 vragen over boxsprings |

De keuze van een elektrisch verstelbare bodem of een vlakke bodem is een keuze die je kan baseren op dit moment: je budget en huidige leefgewoontes. Maar gezien het feit dat een boxspring een langere levensduur heeft, is het niet gek om ook rekening te houden met de toekomst.

Een vlakke boxspring bodem is niet te verstellen en deze is ook op termijn niet aan te passen naar een verstelbare bodem. Bij een verstelbare boxspring kun je verschillende zones van de boxspring in een andere positie zetten, bijvoorbeeld het hoofdeind en het voeteind. Daarnaast heb je in de verstelbaarheid van het hoofd- en voeteind nog verschillende standen, zodat je altijd een optimale ondersteuning hebt van je lichaam. In welke houding je ook ligt.Luxe went snel
Vind je het fijn om voor, of juist na het slapen nog even lekker te lezen in bed, of kijk je wel eens TV vanuit bed? Of geniet je lekker van een ontbijtje op bed in het weekend? Dan is een verstelbare bodem echt ideaal.

Voor oudere mensen kan een verstelbare bodem hulp bieden om gemakkelijker uit bed te komen. Ook bij sommige lichamelijke klachten kan een verstelbare bodem verlichting bieden door de houding waar je met de juiste ondersteuning comfortabel in kan liggen.