Een vlakke bodem of een (elektrisch) verstelbare bodem, wat is mogelijk?

alle vragen over boxsprings

De keuze van een elektrisch verstelbare bodem of een vlakke bodem is een belangrijke keuze die niet is terug te draaien. Een boxspring gaat lang mee en het is niet mogelijk je keuze te herzien. Je kan je keuze baseren op dit moment, door te kijken naar je budget en huidige leefgewoontes. Maar omdat een boxspring een langere levensduur heeft, is het niet gek om ook rekening te houden met de toekomst, waarbij je vaker naar comfort gaat verlangen.

Een vlakke boxspring is voorzien van een platte bodem die je niet kan verstellen. Bij een verstelbare boxspring kun je verschillende zones van de boxspring in een andere positie zetten, bijvoorbeeld het hoofdeind en het voeteneind. Dankzij de verschillende standen kan je altijd een fijne houding opzoeken, waarbij je lichaam een optimale ondersteuning krijgt.

Vlakke boxspring
Niet verstelbaar

Zorgbed
Kantelbaar en geheel in hoogte te verstellen

Elektrisch verstelbaar
Hoofd- en voeteneind verstelbaarLuxe went snel
Vind je het fijn om voor, of juist na het slapen nog even lekker te lezen in bed, of kijk je wel eens TV vanuit bed? Of geniet je lekker van een ontbijtje op bed in het weekend? Dan is een verstelbare bodem echt ideaal.

Voor oudere mensen kan een verstelbare bodem hulp bieden om gemakkelijker uit bed te komen. Ook bij sommige lichamelijke klachten kan een verstelbare bodem verlichting bieden door de houding waar je met de juiste ondersteuning comfortabel in kan liggen.