interieuradvies-winkel

Een huis inrichten is als een leuke outfit bij elkaar zoeken, en dat kan soms best lastig zijn. Dan heb je gewoon even wat hulp nodig van onze interieurstylisten om te kijken of het allemaal past en mooi bij elkaar staat.

Jouw smaak is uniek en dat wil je terugzien in je interieur. Een huis dat bij je past is waar je tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze interieuradviseur naar op zoek gaat. We brengen je wensen in kaart, combineren die eventueel met de laatste interieurtrends en brengen het perfecte interieur tot leven door middel van schetsen en moodboards. Weet je nog helemaal niet wat je wil? Dan gaan we samen op zoek naar jouw stijl. Van Modern tot Luxe en van Landelijk tot Puur, of juist een combinatie door verschillende stijlen te mixen: we beloven je dat het resultaat verbluffend zal zijn.


Gratis ontwerpen en advies

Heb je foto’s van de huidige situatie en een plattegrond van de betreffende ruimte? Neem deze dan mee naar de winkel, zodat we tot het allerbeste advies kunnen komen. De ontwerpen die tijdens het adviesgesprek worden getekend zijn van jou en mag je lekker mee naar huis nemen. Zo kun je alles thuis nog even op je in laten werken. De voorpret is begonnen!

Kun je wel wat interieurinspiratie gebruiken?

Om een adviesgesprek aan te vragen kun je ons bellen op 0413 - 214 125, of vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw advieswensen te bespreken en het adviesgesprek van je keuze in te plannen. Afspraken vinden plaats tijdens openingstijden van onze winkels (in sommige winkels ook 's avonds).

Bekijk ook...

interieur-colors

Een persoonlijk advies op maat

Om je een maximale service te geven hebben we bij Goossens persoonlijke interieuradviseurs rondlopen. Zij weten hoe spannend en uitdagend het is om een woning in te richten. Ze staan voor je klaar om te helpen bij het vinden van de ideale opstellingen, de juiste kleurencombinaties en de perfecte meubels. Door jouw persoonlijke wensen in kaart te brengen weten onze toppers of een grote (hoek)bank in neutrale tint bij jou past.

interieur-drawing

Zo staat het thuis

Waarschijnlijk herken je dit wel: in de winkel ziet iets er geweldig uit, je hebt het eigenlijk al bijna gekocht. Plots bekruipt je dat ene gevoel: hoe zal het thuis staan? Onze stylisten stellen je maar wat graag gerust door het maken van een 3D-schets. Hierop zie je in een oogopslag of hetgeen je voor ogen hebt er bij je thuis ook uitziet.