interieuradvies-thuis

Heb je liever een adviesgesprek in je eigen omgeving? Dan komt onze interieurstylist gewoon bij je langs voor een adviesgesprek op maat. Onze stylist helpt je om de juiste keuzes te maken over meubels, indeling en kleuren. Om zo samen met jou, je ideale inrichting te realiseren.

De ontwerpen die tijdens het adviesgesprek worden getekend zijn van jou en mag je houden. Voor een interieuradvies bij je thuis rekenen we 75 euro. Dit bedrag krijg je na afloop wel terug als cadeaucheque, die je direct bij ons kunt besteden.

Om een adviesgesprek aan te vragen kun je ons bellen op +31 (0)413 - 214 125, of vul het formulier in aan de rechterzijde van deze pagina. Vervolgens zullen wij je bellen om je wensen te bespreken en het adviesgesprek van je keuze in te plannen. Bij jou thuis kan onze interieurstylist zich het beste een beeld vormen van de woon- en gezinssituatie. Een goede voorbereiding is het halve werk. Indien je foto’s van de huidige situatie en een plattegrond van de betreffende ruimte hebt, ontvangen wij deze graag. Dit zal verder worden toegelicht bij het plannen van de afspraak.

Bekijk ook...