Grand classic, classic, outdoor en royal leer

Leer meer over leer!

Voor onze meubels gebruiken we diverse soorten leer, waaronder grand classic, classic, outdoor en royal leer. Deze leersoorten zijn te scharen onder vol-aniline leer.

Wat grand classic, classic, outdoor en royal leer precies zijn en wat de eigenschappen hiervan zijn, vertellen we je graag.

Wat is grand classic, classic, outdoor en royal leer?

Grand classic, classic, outdoor en royal leer zijn vol-aniline huiden die voorzien zijn van een transparante beschermende olie- of waslaag. Deze beschermt het leer tegen het direct intrekken van vuil en vocht. Deze laag biedt echter geen 100% bescherming.

Doordat het leer is voorzien van een transparante beschermlaag, zullen gebruikssporen hierin zichtbaar zijn in de vorm van ‘lichtere strepen en donkere plekken’ die door het gebruik ook weer kunnen verdwijnen. Deze verschijnselen horen bij de uitstraling van het leer.16-grandclassic

Grand classic

16-classic

Classic

16-outdoor

Outdoor

16-royal

Royal

Kenmerken


Untitled Document
Vekleuring door daglicht
Vekleuring door zonlicht
Makkelijk onderhoud
Ademend
Natuurlijke structuur zichtbaar

Onderhoud

Deze leersoorten houd je het langst mooi met door het leer te onderhouden met de G20 Leather Protection set. Meer weten over het onderhouden van leer? Bekijk dan deze adviespagina.

Onderhoudsset Leather Protection Set