header-bedlinnen

Met een schone lei beginnen

Een nieuw bed is pas compleet met nieuw beddengoed, maar ook een bed dat nog heerlijk ligt kan zo nu en dan een lekkere opfrisser gebruiken. Jouw slaapkamer krijgt dan niet alleen een metamorfose, het is ook goed voor je gezondheid.

Met een goed kussen ondersteun je je lichaam tijdens het slapen, maar misschien nog wel belangrijker is de hygiëne. Na een paar jaar woelen kun je je voorstellen dat de kussens, dekens en lakens wel wat te verduren hebben gehad.
Tijd voor nieuw textiel!


Psst... ons advies bieden wij aan als service

en is dus gratis! -->

hoofdkussen

Hoofdkussens

De aanschaf van een nieuw kussen is bijna net zo ingewikkeld als een nieuw matras. Er valt veel over te vertellen, vooral als je te kampen hebt met nek- of schouderpijn. Het materiaal (dons of latex), de hardheid en de vorm bepalen de kracht van een kussen. Dat moet je niet onderschatten. Op onze adviespagina is de belangrijkste informatie voor je verzameld. Zo hoef je niet bang te zijn dat je iets over het hoofd ziet.

Alle hoofdkussens

dekbedden

Dekbedden

Ook bij dekbedden is er genoeg keus. Niet alleen is de afmeting belangrijk, je moet ook bepalen of een ‘gewoon’ dekbed voldoende is, of dat een vier seizoenen dekbed beter bij je past. De vulling is ook een puntje van aandacht. Heb je ’s nachts last van je warme persoonlijkheid? Dan kan een wollen deken gek genoeg uitkomst bieden. Heb je het snel koud, dan is een donzen dekbed een goede keus. Dankzij de verschillende warmteklassen bepaal je zelf hoog de temperatuur oploopt.

Alle dekbedden

Dekbedovertrekken

Wist je dat het slapen tussen nieuwe, frisse lakens bij vrouwen vaak als geluksmoment genoemd wordt? Of het nu gaat om een mooie, spierwitte lakens of een vrolijk gekleurd motief: je stapt ’s ochtends gegarandeerd met het goede been uit bed. Satijn, biologisch katoen of juist een combinatie van beide zorgt ervoor dat een vijf sterren hotel nog jaloers is op de kwaliteit van onze dekbedovertrekken.

Alle dekbedovertrekken

sfeerfoto_2