header-kledingkasten

Opgeruimd staat netjes

Een comfort zone is pas echt af als alles in balans is. Een opgeruimde slaapkamer slaapt een stuk lekkerder. Een kledingkast biedt dan uitkomst. Een kast die net groot genoeg is voor jouw kledingcollectie (of die van je wederhelft), of een grote waar je ook nog je beddengoed in kwijt kunt, zodat je nu eindelijk eens afscheid kunt nemen van die rommelige linnenkast. Hoe dan ook: bij Goossens vind je een slaapkamerkast op maat, en ook nog eens in de stijl die bij je past.

Indeling

Tot nu toe hebben we het alleen over de buitenkant van een garderobekast gehad, maar functionaliteit is misschien nog wel belangrijker. Wil je liever alleen een hanggedeelte of toch ook een paar planken om kledingstukken neer te leggen? Eén tip van ons: denk goed na over hoe vaak je iets nodig hebt en of je er zo goed bij komt. Oké nog eentje dan: vergeet niet om ruimte voor je schoenen te reserveren!

Slaapkamerseries

Over orde gesproken: je creëert ook rust door je slaapkamer in één en dezelfde stijl te houden. Hoe? Kies voor een bed, kast en nachtkastje uit dezelfde collectie. Bij Goossens zijn zulke collecties goed vertegenwoordigd. Of je nu een natuurlijke slaapkamer zoekt van teak, of een moderne van wit hoogglans, we hebben ze zorgvuldig voor je geselecteerd en op een rijtje gezet.

Alle ledikanten


ladekasten

Ladekasten

Hangt de kledingkast al vol met outfits en beddengoed en is er écht geen ruimte meer over voor ondergoed, sokken, stropdassen en wie weet wat nog meer? Dan is de ladekast -of commode - wat je nodig hebt. In één klap krijg je er heel veel opbergruimte bij, en zo'n kast is nog sfeervol ook!

Alle ladekasten

nachtkastje-village

Nachtkastjes

In eerste instantie lijkt het nachtkastje niet zo'n grote functie te vervullen, maar ook deze opberger is de moeite waard. Behalve dat je je slaapkamer aankleed met een gezellig lampje of andere accessoires, is het kastje hartstikke handig om kleine rommeltjes in op te bergen.

Alle nachtkastjes

storage

Storage: een kast op maat

Het lijkt iets simpels, een kast kopen. Niets is minder waar. De mogelijkheden zijn eindeloos. Om te beginnen houd je eerst rekening met de beschikbare ruimte in je slaapkamer. Dat is iets waar je eenmaal niets aan kunt veranderen. Gek genoeg blijven altijd de lastigste ruimtes over. En daar past natuurlijk geen standaard opberger. Gelukkig hebben we bij Goossens een passende oplossing. Met Storage bieden we je een kast die altijd past. Een soort inbouwkast maar dan beter. Een hoekkast in hoogglans, een inloopkast met grote spiegels of een kastenwand met panorama schuifdeuren, van 1 meter tot vijf meter breed en zelfs tot 2,6 meter hoog. (Bijna)alles kan.