Heeft mijn tv-meubel een kabeldoorvoer, zodat kabels netjes weggewerkt kunnen worden?

alles over tv-meubels

Veel televisieapparatuur is nog niet draadloos. Dat betekent dat je veel kabels hebt die kunnen zorgen voor een rommeltje. Het is dan fijn als die kabels netjes opgeborgen kunnen worden in je tv-meubel. Essentieel is wel dat de kabels via de achterkant een doorgang hebben zodat de stekker in het stopcontact gestoken kan worden, of de kabel aangesloten kan worden op de televisie.

Goossens maakt het mogelijk om voor alle tv-meubels in de collectie aan de achterkant een kabeldoorvoer te realiseren. Dit wordt door onze specialisten gedaan op het moment dat het meubel bij je wordt bezorgd.


Kabeldoorvoer realiseren in je tv-meubel? Kies de Goossens bezorgservice 

Wil je dat onze specialisten een kabeldoorvoer mogelijk maken? Dan is het belangrijk dat je bij online aankoop van je tv-meubel kiest voor Goossens bezorgservice. Het zou fijn zijn dat als je een tv-meubel in de winkel koopt, je alvast aangeeft dat je graag wilt dat er een kabeldoorvoer gerealiseerd wordt. Dan kunnen wij er alvast rekening mee houden! Maar in principe heeft iedere bezorger het materiaal hiervoor bij zich en kun je dus ook op het moment van bezorging bepalen of je wilt dat er een doorvoer gemaakt wordt.

meer over de bezorgservice