Kies ik een eikenhouten, notenhouten, teakhouten of hoogglans tv-meubel?

alles over tv-meubels

Of je nu van een landelijk interieur houdt, of een moderne smaak hebt, bij Goossens vind je altijd een tv-meubel dat bij jou past. We hebben tv-meubels in allerlei stijlen en kleuren: een tv-meubel in donker hout tot hoogglans wit. Er zijn tv-meubels in slanke designs, in een Scandinavische stijl of juist een tv-meubel dat industrieel is.

Vaak hebben tv-meubels wat ingetogen kleuren zodat de kijkervaring wat rustiger is en het meubel niet teveel afleidt. Welke het beste bij jou past, is afhankelijk van je smaak en leefsituatie.


Houten tv-meubel

In onze collectie vind je vooral tv-meubels van hout: eikenhout, notenhout, teakhout en MDF. Al deze houtsoorten kunnen op een verschillende manier worden afgewerkt: met een soft-touch lak, olielaag of transparante laag. En wil je graag de natuurlijke look, van bijvoorbeeld je tv-meubel van eikenhout, zo veel mogelijk behouden, dan kun je kiezen voor een tv-meubel waarvan het hout niet is bewerkt. Is die landelijke uitstraling niet echt jouw ding? Dan hebben we ook nog meubels in hoogglans wit voor je.

Welke houtsoort het beste bij je leefsituatie past, is afhankelijk van de afwerking. Een tv-meubel dat is afgewerkt met een transparante laag is beter beschermd tegen invloeden van buitenaf dan een tv-meubel van onbewerkt hout.


De eigenschappen per houtsoort

Iedere houtsoort en iedere afwerking heeft zijn eigen voor- en nadelen. De adviseurs van Goossens vertellen je er graag meer over.