Klantenservice


Alles over leer

Goossens is gek op leer! Leer is een materiaal dat je voor heel veel producten kunt gebruiken, zo ook voor meubels. Maar wist je dat er ontzettend veel soorten leer zijn? En dat iedere leersoort weer andere eigenschappen heeft en daardoor ook een bepaald onderhoud nodig heeft? Wij geven je de juiste informatie over de leersoort van jouw Goossens-meubel zodat je meubel zo lang mogelijk mooi blijft. 

Laten we je eerst vertellen over de diverse leersoorten die wij in onze collectie hebben, dat zijn namelijk:

- afgedekt leer
- semi-anilineleer
- vol-anilineleer

En binnen al deze categorieën hebben we ook weer diverse leertypes. Zo hebben we master leer en dik master leer in de categorie afgedekt leer. Ons master select en dik master select leer zijn semi-anilineleersoorten. En dan hebben we ook nog de grote groep vol-anilineleersoorten: buffalo leerhand gewassen leer en grand classic, classic, outdoor en royal leer

Onderhoud van leer

Met onze Premium Care onderhoudsmiddelen die speciaal zijn afgestemd op het type leer van jouw meubel, bescherm je je meubel van afgedekt leer, semi-anilineleer, grand classic leer, classic leer, outdoor leer en royal leer.  

Een uitgebreid onderhoudsadvies om je leer in topconditie te houden, vind je op onze pagina Leeronderhoud. Hier vind je ook meteen bruikbare tips voor de optimale bescherming van jouw nieuwe meubel en het onderhouden van eerder gekochte meubels.