Alles over matrassen 

Slapen wordt nóg leuker nu je een nieuw matras en/of topmatras hebt gekocht.

Matrassen 

Op onze matrassen slaap je het lekkerst. Hoe dat komt? Omdat onze matrassen zijn opgebouwd uit verschillende lagen: de binnenkern, afdeklaag en matrastijk. Deze drie lagen bieden een fijn comfort en de beste ondersteuning. Dat kunnen we garanderen omdat we uiteraard de beste materialen voor onze matrassen gebruiken. We kiezen met zorgvuldigheid de veringen voor de binnenkern en voor de afdeklaag maken we gebruik van gelschuim, high resilience, latex en visco. En deze binnenkern en afdeklaag worden omhuld door een matrastijk die uitblinkt in luxe en zachtheid. Het kiezen en produceren van de matrasonderdelen gebeurt met uiterste zorg, waardoor we topkwaliteit kunnen aanbieden. 

Topmatrassen

Een topmatras verhoogt het ligcomfort en verlengt de levensduur van je matras. Ook voor deze collectie maken we gebruik van alleen de beste materialen zodat we jou het beste comfort kunnen bieden. Meer weten over topmatrassen en de samenstelling hiervan? Dat kan! 

Onderhoud (top)matrassen

Wil je alle informatie over matrassen en topmatrassen nog eens nalezen? Dat kan. En we geven je meteen gebruiks- en onderhoudstips en vertellen je hoe je zo lang mogelijk lekker uitrust op je nieuwe Goossens-matras. Slaap lekker!