bank-op-maat-algemeen

Zitten zoals jij dat wil. Dat klinkt heel logisch, maar niets is minder waar.

Heb je ein-de-lijk je droombank gevonden, is ‘ie net niet groot genoeg voor het hele gezin. Die plofbank die zo heerlijk zit? Niet in de kleur die bij de rest van het interieur past. We begrijpen hoe frustrerend dat kan zijn. Bij Goossens stellen we je niet teleur; bijna al onze banken zijn op maat te maken. Opstelling, stof en kleur; als het ware kan je je eigen bank ontwerpen.

Is de keuze voor opstelling, stof en/of kleur nog iets te summier en wil je écht je handtekening onder het design zetten? Dan helpen we je graag die te realiseren. Het enige wat wij voor je bedacht hebben zijn vier verschillende concepten. Kies één van deze modellen en ga vervolgens zelf aan de slag met opstelling, zithoogte, rughoogte, diepte, soort armleuning, poten, stof en vulling: jij vraagt, wij draaien.

header-small-design-home_2

Design@home

Een krachtige en moderne zitmeubel met strakke lijnen. Met Design@home ben je verzekerd van een stukje design in huis. Jouw eigen stukje design welteverstaan, en dát maakt ‘m alleen nog maar mooier..

Alles over Design@home

header-small-concept-plus_2

Concept Pluss

Een tijdloos model met extra veel comfort. Dat is Concept Pluss in een notendop. Dankzij een oersterk binnenwerk en de keuze voor een relaxfunctie, zit je de komende jaren gebakken.

Alles over Concept Pluss

header-small-my-style_2

My Style

Een designbank op maat, maar voor een super scherpe prijs. Dankzij de stevige basis met rechte lijnen past My Style in ieder interieur. Landelijk of modern: deze beauty voelt zich overal thuis.

Alles over My Style

header-small-mulitply

Multiply

Dit concept doet haar naam eer aan. Alleen al door de tien verschillende armleuningen kun je je vast voorstellen hoe ver je kunt gaan om de perfecte bank samen te stellen. Leef je uit!

Alles over Multiply