• Door: Melanie
  • 15-07-2016
  • Slaapkamer
blog-header-1bed3stijlen

1 bed, 3 stijlen: ledikant Aberson

Hoewel je ogen er het meest van de tijd dicht zijn, is het wel zo leuk als de slaapkamer er mooi uitziet. Niet voor niets bewijst onderzoek na onderzoek dat een sfeervolle ruimte ontspannend werkt. Het resultaat: lekker slapen. Een mooie slaapkamer gaat dankzij het bed, de kledingkast en eventuele nachtkastjes een flinke tijd mee. Maar smaken veranderen, dus een make-over is soms wel gewenst. Gelukkig heeft onze Aberson meerdere gezichten. Time to change!

images-blog-aberson-vrouw

Stijl 1: Landelijk

Een bed in gestoomd eiken met mist soft touch lak afwerking geeft de slaapkamer al snel een warme uitstraling. Met dezelfde kleur nachtkastjes, vloerkleed en gordijnen wordt het al snel één geheel. Veel andere kleuren zouden het onrustig maken, dus kies voor een rustige basis zoals wit. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is creatief zijn met accessoires. Fotolijstjes met leuke quotes en grafische prints zijn eenvoudig maar heel doeltreffend. Een muur vol polaroids werkt ook goed. Zo wordt de slaapkamer een ruimte vol mooie herinneringen.


images-blog-aberson-landelijk
Landelijk1

Stijl 2: Puur

Dankzij onbewerkt gestoomd eiken blijf je dichter bij de natuur. Het pure hout van het bed, de garderobekast, de nachtkastjes en eventuele commode zijn de eyecatchers. Onder het motto less is more beperk je de accessoires tot verlichting en een eventueel vloerkleed. Geloof ons: jouw slaapkamer wordt helemaal zen.


images-blog-aberson-puur

Stijl 3: Modern

Ook de wanden hebben een groot aandeel van de sfeer in de slaapkamer. Houd je van stoer? Kies dan voor een opvallende kleur met industriële details, zoals roest. Dat past mooi bij het hout van je slaapkamermeubels. Een fabriekslamp en een patchwork vloerkleed doen de rest van het werk.


images-blog-aberson-modern
Voel je je thuis in één van deze woonstijlen? Bekijk ze hier, en pas ze ook toe in de andere ruimtes in huis!

Bekijk ook..