• Door: Melanie
  • 01-07-2016
  • Woonkamer
blog-banner-1collectie-2stijlen2

Ben je bang dat je met het kopen van een bepaalde stijl meubels voor jaren aan hetzelfde interieur vastzit? Nonsense. Een stijl is dankzij het populaire mix and match principe makkelijk naar iets nieuws te transformeren. Vooral houten meubels zijn hier meester in. Onze Forest collectie is stoer, krachtig en toch basic. Deze natural beauties in old grey matchen bij veel kleuren, soorten bekleding en verschillende accessoires.

Stijl 1: Puur

Met rustige kleuren in aardse tinten en zo min mogelijk tierelantijnen zorg je dat de Forest meubels een stijl vormen die puurheid uitstraalt. Heb je een gestreste dag gehad? Neem plaats op je ruime hoekbank, laat de sereniteit van het interieur op je inwerken en je zult zien dat je binnen vijf minuten tot rust komt. Het effect van een wandeling in de natuur ervaar je nu gewoon thuis, zonder jezelf in te hoeven spannen. Heerlijk toch?


Stijl 2: Landelijk

Vind je accessoires juist gezellig? Dan creëer je met een Forest eetkamertafel, mooie leren eetkamerstoelen en twee schitterende kroonluchters een landelijke eethoek. Voeg daar een vaas met bloemen of een schaal met kaarsen aan toe en gezellige etentjes met familie en vrienden zijn gegarandeerd. Wat extra fijn is aan de Forest eettafel? De ruimte. Kies voor een lengte van twee, tweeënhalf of zelfs drie meter om gezellig aan te dineren. Gezellig!


Wil je ook een stukje natuur in huis? Tijdens de Woon Waanzin Weken krijg je waanzinnige korting op onze Forest old grey collectie.

Bekijk ook...