• 09-07-2017
  • Slaapkamer


De slaapkamer is misschien wel de meest persoonlijke plek in huis. De plek om ’s nachts lekker te snurken en in het weekend uitgebreid te luieren. Je wilt je er veilig en geborgen voelen en vooral ook heerlijk uitgerust wakker worden. En daarom hebben we een lijstje van 10 slaapkamer musthaves samengesteld, zodat jij elke dag kunt genieten van jouw eigen nestje.

1. Infinity 100

De nummer 1 musthave voor in je slaapkamer is een comfortabel bed. Het liefst eentje waarin je de hele dag wel wilt blijven liggen. Onze favoriet is dan absoluut een boxspring! Wat de Infinity 100 extra bijzonder maakt? Dankzij het strakke hoofdbord en de luxe afwerking van het bed, lijkt het alsof je in een chique hotelkamer ligt.

2. Eetkamerstoel Tokio

Op sommige dagen wil je het liefst zo snel mogelijk in bed duiken. Kleren netjes opvouwen? Vergeet het maar! Dan ben je blij dat je een handige stoel in de slaapkamer hebt staan. Maar doe het niet te vaak, want dat is zonde. Je wilt hem tenslotte wel blijven zien, die mooie eetkamerstoel Tokio.


3. Vloerkleed Moods

Wij zijn fan van rustige, kalme slaapkamers. In een serene omgeving kom je immers snel tot rust. Maar zeker in de zomer mag er wel een beetje kleur aan toegevoegd worden. Dit vrolijke vloerkleed zorgt voor een fijne boho-sfeer in de slaapkamer.


4. Pot palm basket

Een plant is een echte slaapkamer musthave! Behalve dat het natuurlijk heel lekker is om met een open raam te slapen, zorgt een plant voor een extra gezonde boost van schone lucht.

5. Dekbedovertrek Infinity Maika

“Schoon beddengoed-dag” is misschien wel onze favoriete dag van de week. Dat heerlijke gevoel van het knisperend, frisse beddengoed zou je wel elke dag willen ervaren. Met dekbedovertrek Infinity Maika houd je het schone gevoel lekker lang vast én de witte lakens geven je slaapkamer een frisse look.


6. Nachtkastje Lodge

Hoewel een nachtkastje niet per se een slaapkamer musthave is (want je kunt ook een bijzettafel, krukje of gewoon een stapel boeken gebruiken), vonden we Lodge te leuk om niet aan het lijstje toe te voegen. Dankzij het eiken frame en de lade in zijdeglans wit, past dit kastje perfect in veel verschillende woonstijlen.


7. Wandlamp Zonia

Even lekker tot rust komen voor het slapen gaan doe je het liefst met een goed boek. Met deze wandlamp zorg je voor voldoende licht om te lezen, maar houd je toch een fijne sfeer in de slaapkamer.


8. Sierkussen Fernando 

Met mooi afgewerkte sierkussens breng je luxe in je slaapkamer en Fernando zorgt daarnaast ook voor een frisse kleurboost. Hier word je toch gewoon vrolijk van? Ben je geen van fan felle kleuren? Kies dan voor sierkussens in neutrale, natuurlijke tinten voor een serene look.


9. Plaid sheep

Soms wil je gewoon even een uurtje dutten zonder direct onder de dekens te rollen. Een plaid is dan precies wat je nodig hebt. Dit knuffelige exemplaar houdt je ook op regenachtige zomerdagen lekker warm.


10. Kledingkast Miami wit

Nooit meer dat eeuwige gesteggel om kastruimte! Dankzij het grote formaat van kledingkast Miami is er voortaan voldoende ruimte voor de kleding van jou én je partner. Als dat geen slaapkamer musthave is…


Andere musthaves om je slaapkamer zo mooi mogelijk te maken: