• 19-03-2021
  • Winkels

De grote G aan de gevel van de innoverende interieurwinkel geeft aan waar je moet zijn voor een dosis woon- en slaapinspiratie. En ook de opvallende en kleurrijke muurtekening van illustrator en schilderes Nina Valkhoff op de eerste verdieping valt je meteen op in de etalage. Een onderscheidende en inspirerende print die perfect aansluit op het onderscheidende en inspirerende winkelconcept van Goossens.

Grootse shopbeleving

Bij binnenkomst blijkt meteen dat deze 21e winkel van Goossens – de kleinste tot nu met maar 1.450 m2 oppervlakte - wederom groots is in het creëren van een aangename shopbeleving. Klanten worden verrast door een ruim assortiment aan de meest sfeervolle accessoires en kleine meubels die zij direct kunnen meenemen. Of indien gewenst thuis kunnen laten bezorgen. Met de trap of lift kunnen zij zich vervolgens begeven naar de inspiratiezone op de eerste verdieping. Hier wordt men geïnspireerd door gestylde settings waarin de unieke woon- en slaapcollectie die het familiebedrijf presenteert waanzinnig wordt neergezet.

Onderscheidend concept: dé Goossens store van de toekomst

Daarnaast introduceert Goossens de nieuwste innovaties op het gebied van 3D-interieuradvies en staat de winkel vol digitale verkooptools zoals selfservice-schermen waar klanten zelf hun favoriete items op kunnen personaliseren en bestellen. Bezoekers ontdekken er dus alle ingrediënten voor het creëren van een persoonlijke woon-, eet- en slaapkamer. Zelf of samen met een adviseur. Die laatste gaat overigens graag met de klant op ‘reis’ om woonuitdagingen aan te pakken. Juist die mix van persoonlijk advies en selfservice zorgt voor een onderscheidend concept. Bart Goossens, algemeen directeur van Goossens: “Dit nieuwe concept is dé Goossens store van de toekomst. Het nieuwe marktgebied in de omgeving van Den Haag en Leidschendam, dat volop in ontwikkeling is, is een fantastische locatie voor Goossens en onze klanten. Allerlei vooraanstaande retailers in verschillende branches samen met de kleinere boetieks, die zich in deze mall hebben gevestigd, zorgen voor een compleet dagje uit.”

Nina's artwork als symbool

Zoals al eerder geschreven, horen bij een inspirerende store ook inspirerende details. Het opvallende artwork van kunstenares Nina Valkhoff staat hier symbool voor. Zij zegt hierover: “De geschilderde planten in kleurrijke tinten onderschrijven de verduurzaming van Goossens. Deze groene omgeving zijn een perfecte thuisbasis voor de twee kolibries die in het werk te zien zijn. Een van deze vogeltjes is al thuis, en ervaart door de bijzondere en unieke omgeving ultiem woongeluk, wat Goossens natuurlijk mede mogelijk maakt door hun tevens unieke Goossens touch. De andere kolibrie is onderweg naar huis. Deze staat symbool voor de Goossens klant. Tijdens hun reis in de inspiration store, ontdekken zij dat ze de gekozen meubels kunnen personaliseren door de eindeloze mogelijkheden. Zodat zij later zelf het ‘eindelijk thuis’ gevoel beleven.” Dit artwork illustreert Goossens dus als interieurstore, alleen dan in een fijne fantasiewereld. Een waanzinnig kunstwerk, waar de klant echt even de tijd voor moet nemen om het te bekijken.

Dit doet Goossens in het kader van duurzaamheid

Goossens Leidschendam bezoeken?

De winkel in de Westfield Mall of the Netherlands, Eglantier 2 in Leidschendam is 7 dagen per week geopend. Door de coronamaatregelen is het momenteel alleen nog mogelijk om de nieuwste winkel alleen op afspraak te bezoeken.

Bekijk de openingstijden

Ontdek meer nieuws & blogs

En laat je inspireren