• 29-10-2018
  • Stijltips
1176 Header 2 sfeermakers

Je interieur wordt een stuk gezelliger met de juiste sfeermakers. Meubels en accessoires met een bijzonder design in prachtige materialen maken je woonkamer bovendien one of a kind. De leukste 3 sfeermakers zetten wij voor je op een rijtje. 

1177 sfeermakers foto 2

1. Unieke salontafel

Een eyecatcher in huis geeft je woonkamer karakter. Bijvoorbeeld in de vorm van een unieke salontafel. Met een mooi design of juist een opvallende materiaalkeuze is die stijlvolle sfeer zo gecreëerd .

Salontafel Brest is zo’n bijzondere salontafel. Deze limited edition is met de hand gemaakt, en dat zie je! Het grenen, dat is afgewerkt met een zwarte lak, en de bewerking van de lades zorgen ervoor dat je woonkamer allesbehalve saai is. Met de juiste accessoires op deze tafel heb je een fantastisch meubel te pakken. 


1179 sfeermakers

2. Een stijlvolle vitrinekast voor je accessoires

Sfeer creëer je met accessoires. En die kun je het beste uitstallen in een mooie vitrinekast. Vik is onze favoriet. De open constructie met speelse vakken geven ruimte voor een divers scala aan accessoires. Aangezien de vakken van grootte verschillen, kun je spelen met de invulling. De truc bij dit meubel is om een aantal vakken leeg te laten om de rust te behouden.

Door diverse accessoires op één centrale plek te plaatsen, creëer je meer rust in huis. En een opgeruimd huis geeft meteen meer sfeer. Wil je helemaal up to date volgens de laatste woontrends het jaar uit? Door een snufje goud toe te voegen is je interieur in één klap trendy, chique én sfeervol.

1178 foto 3 sfeermakers

Ook een bijzonder dressoir is een goede keuze, zoals Dressoir Pau. Dit unieke pronkstuk met een exclusief patroon is een ware eyecatcher voor je woonkamer. Een extra voordeel van dit dressoir is de opbergruimte. Achter de vier deurtjes kan je met gemak spullen kwijt. Het dressoir doe je helemaal recht aan door hierboven op je mooiste accessoires uit te stallen. Door de hoogte in te werken met een hoge vaas of door een schilderij, fotolijst of spiegel te plaatsen valt het geheel extra op. 

1180 sfmeermakers foto 5

3. Hockers en bijzettafels: de kleine sfeermakers 

Niet alleen grote eyecatchers kunnen de show in je interieur stelen, ook kleine meubels kunnen je woonkamer juist een bijzondere twist geven omdat ze zo opvallen. Een gouden bijzettafel met een opengewerkt design is namelijk al een kunstwerk op zich. En wat denk je van een velvet hocker in een trendy kleur als mosgroen of zachtroze? Hallo sfeer, hallo trend