• 19-01-2017
  • Woonkamer
blog-3x-stralende-eethoeken-header

Het combineren van een eethoek met de juiste verlichting wordt vaak gezien als iets lastigs. Het moet bij elkaar passen, functioneel maar ook sfeervol zijn en het liefst wil je er voorlopig geen omkijken meer naar hebben. Om je te helpen bij je keuze, heeft woonexpert Britt haar 3 favoriete combinaties voor je op een rijtje gezet. Extra voordeel: dankzij de SALE zijn items ook nog een extra voordelig (of gratis)!

Eethoek 1: Ronde vormen

Hanglamp Liv is een super stoere maar elegante hanglamp. Deze lamp is mooi te combineren met eettafel Het Gesprek en stoel Baltazar. Door de ronde vorm van de tafel terug te laten komen in de lamp, maak je er een geheel van. Doordat de hanglamp een reliëf aan de binnenkant heeft, is ‘ie extra speels


blog-3x-stralende-eethoeken4

Eethoek 2: Industrieel

Hanglamp Menton is dé finishing touch voor je industriële interieur. De open kap geeft een ruimtelijk effect en ziet er door het metaal stoer uit. Door het ruige materiaal terug te laten komen in de tafel en stoelen, creëer je een eenduidige look. Eettafel Blade past hier bijvoorbeeld goed bij. Hetzelfde geldt voor stoel Ta. De onderstellen van metaal maken het plaatje compleet.


blog-3x-stralende-eethoeken3

Eethoek 3: Rechthoekig

Met een langwerpige tafel is het – net zoals bij optie 1 – mooi om de lengte aan te houden. Hanglamp Vorm is mijn favoriet aangezien het niet alleen een plaatje is om te zien, maar ook erg functioneel is. Je kunt de lampjes afzonderlijk richten en op de lamp is er ruimte om dingen op te plaatsen. Het is mooi om ook wat kleur betreft een match te maken. Kies voor een stoel die zwart is, of zwarte details heeft: zoals de Spin of Puck.


blog-3x-stralende-eethoeken2

Wil je de industriële trend niet alleen in de eethoek, maar overal in huis? Lees er alles over in Britt's blog Industrieel en toch gezellig wonen.