• 29-10-2018
  • Woonkamer

Vrije dag? Wij kunnen ons geen betere dagbesteding bedenken dan een (half) etmaal bingewatchen! In je eentje, samen met je liefde of gezellig met het hele gezin. Je kunt zelfs heel je vriendengroep uitnodigen voor een urenlange Netflix sessie.  Het enige wat je voor een dag(deel) Netflix nodig hebt, is een bank die super comfortabel zit. En een leuke serie natuurlijk.

Voordat we onze favoriete series aan je verklappen, vertellen we je eerst welke bank heel geschikt is voor jouw eigen bioscoop. Hoekbank Jim is dé bank die je nodig. En daar zijn een aantal redenen voor. 


1. Topcomfort
Hij zit super comfortabel. Je neemt namelijk direct een loungehouding aan omdat de rugleuning iets naar achteren staat en dus niet in een hoek van 90 graden. Daarnaast heeft ie lekker dikke kussens waardoor je heerlijk zit. En de extra brede armleuningen geven ook meer gemak. 

2. Losse elementen
Jim bestaat uit allemaal losse elementen. Hierdoor kun je je eigen favoriete opstelling creëren. De hoekbank hoeft dus niet per se in een hoek te staan, maar je kunt ook alle elementen op een rijtje zetten en naar de televisie toe draaien voor het echte bioscoop gevoel. Zo heeft iedereen perfect zicht. Wie brengt de popcorn? 

3. Genoeg zitplaatsen
Nodig je de hele club uit? Dan heb je met hoekbank Jim genoeg zitplaatsen. Want op de hocker kunnen ook nog makkelijk 1 of 2 personen plaatsnemen. 


3 favoriete woonseries

Oké, de thuisbioscoop is een feit. Dan komt nu de beslissing: welke serie wordt het? Daar geven wij als woonfans graag antwoord op. Op Netflix vind je namelijk de leukste woonseries en –documentaires. Nieuwsgierig naar favorieten? Oké!

1. Amazing Interiors 
Deze serie laat huizen zien die op het eerste oog heel normaal lijken. Maar dan gaat de voordeur open en kijk je je ogen uit. Ook zie je make-overs. Liefhebbers van interieurs kunnen helemaal opgaan in deze serie. Kijk en vergaap jezelf!

2. The great interior design challenge
In dit programma wordt gezocht naar Britain's best amateur interior designer. Zij krijgen onder andere de opdracht om ruimtes te restylen naar een bepaald thema, zoals glamourous 1930 art deco flats. Wij houden wel van een beetje competitie. En nog meer van de resultaten!

3. The World’s Most Extraordinary Homes 
Dit is nog eens andere koek dan de huizen die het straatbeeld van Nederland domineren. De meest exclusieve woningen komen aan bod. Van over de hele wereld. Van India tot Israël. Maar ook een buitengewone woning tussen al het groen, gebouwd op een cliff in Noorwegen. Het heeft wat weg van een boomhut. Maar dan in een XX(XXXXX)L-uitvoering. Zo kan het dus ook. 


Netflix-marathon in bed 

Houd je liever een Netflix marathon in bed? Kan ook! In een fijn bed houd je het uren vol. Vooral als je het juiste matras hebt gekozen dat bij jouw lichaam en slaaphouding past. En wat pas echt luxe is? Een tv in je voetbord. Met de tv-lift van Goossens, die ingebouwd is in ledikant Duo, is het mogelijk. Ook fijn: de afstand tussen ogen en televisie is perfect en zorgt dus niet voor hoofdpijn. 


Meer meubels die comfortabel zijn voor in je thuisbioscoop:

Goossens

Hoekbank Remco

Beschikbaar in meerdere kleuren en maten

 2.589,-  1.988,-
Goossens Excellent

Zitbank Wout

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten

 1.289,-  899,-
Goossens Excellent

Hoekbank Noud in Leer

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

 4.199,-  3.799,-
Goossens Excellent

Leefhoek Baretta

Beschikbaar in meerdere kleuren en maten

 3.859,-  3.249,-
Infinity
 2.109,-  2.639,-
Goossens

Hoekbank Jonas in velvet

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

 2.059,-  1.600,-