• 28-06-2017
  • Woontrends
3xgroen-NIEUW


De zomer is in volle gang en we genieten volop van al het groen om ons heen. Heb je geen tuin of balkon waar je heerlijk kunt ontspannen in het buitenleven? Haal dan groen in huis! Met de juiste meubelen - en planten - versterk je het effect en creëer je heel snel een oase van rust in je interieur.

1. Mix groen met geel

Geel en groen zijn beste vrienden. Een plantenhoekje maak je extra gezellig door er een geel meubel te plaatsen. Kies voor een comfortabele stoel of fauteuil, zodat je lekker ontspannen een boek kunt lezen in je nieuwe binnentuin. Een geel vloerkleed zorgt voor een vrolijke boost onder je voeten en geeft een zonnig effect. En kun je geen genoeg krijgen van planten? More is more, zeggen wij dan! Hang ze aan je plafond, koop een knaller van een cactus en plaats kleinere plantjes op verschillende hoogtes door het gebruik van bijzettafeltjes en krukjes. Kleine moeite, groots effect!

2. Groene meubels

Houd je wel van groen, maar lukt het je zelfs niet om een cactus in leven te houden? Geen paniek: dan kies je toch gewoon voor groene meubels? Zo heb je toch de frisse kleur van buiten in huis. Door het combineren van verschillende groentinten met natuurlijke materialen, lijkt het alsof je lekker in de tuin bent, terwijl je er geen groene vingers voor hoeft te hebben. Ideaal!

3. Groen in woontrends

Groen kun je ook mooi combineren binnen de verschillende woontrends van nu. In een industrieel interieur geven planten een fijne opkikker aan het natuurlijke kleurgebruik binnen deze trend. Wil je helemaal uitpakken? Kies dan voor een stoere cactus of een grote bananenplant. Maar ook met kleinere planten kun je een tof effect creëren: stal verschillende potjes en plantjes uit op een kast of wandtafel en je tovert zo je eigen stukje binnentuin tevoorschijn.

Laat je nog meer inspireren!

Goossens Excellent

Draaifauteuil Palermo

Microleer, mosgroen

 849,-  669,-
Goossens

Zitbank Levi

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

 699,-
Goossens Excellent

Eetkamerstoel Beat

leer | Niet verstelbaar | rvs geborsteld...

 589,-  459,-
Goossens Excellent

Bed Bergamo

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten

 1.759,-  1.279,-