• 29-10-2018
  • Woonkamer
1113 Header

De vraag ‘Heb jij genoeg zitplaatsen in huis’ lijkt een retorische vraag. Toch blijkt dat dit een veel voorkomende woonblunder is. Daarom benadrukken we nog maar eens: zorg voor genoeg plaatsen in je woon- en eetkamer. Vooral nu het weer tijd is voor gezelligheid binnenshuis met vrienden en familie, zijn extra meubels een must.

Jij wilt als gastvrouw toch ook dat je gasten lekker zitten? Je kunt natuurlijk een heel grote hoekbank aanschaffen, maar niet iedereen heeft daar de ruimte voor. Wij hebben 3 slimme plaatsmakers voor je geselecteerd die passen in iedere ruimte en ook nog eens hartstikke comfortabel zijn. 

1. Hocker Bink

Voor in je woonkamer hebben wij hocker Bink voor je uitgekozen. De velvet stof zorgt ervoor dat het poefje heerlijk zacht zit. En omdat ie breder is dan een krukje, zit de hocker ook een stuk comfortabeler. Fijn bijkomend voordeel: Bink is helemaal on trend. Velvet is hip, goud is hip en een combinatie ervan is dus nog hipper. 

1124

2. Eetkamerstoel Gap

Wil jij graag meer zitplaatsen in je zithoek, maar heb je geen plaats voor een extra fauteuil? Kies dan voor een eetkamerstoel met slanke, elegante vormen. Die neemt een stuk minder plek in beslag. Eetkamerstoel Gap is een pareltje en staat net zo prachtig in je woonkamer als in je eetkamer. Ook deze is weer heerlijk aaibaar door de velvetstof en omdat de stoel is voorzien van  armleuningen, is Gap ook nog eens  comfortabel genoeg om wat uurtjes op door te brengen met  je gezelschap. 

1125

3. Eetkamerbank Tom

Meer plaats aan de eettafel creëer je met een eetkamerbank. In plaats van 2, 3 of 4 eetkamerstoelen aan de lange zijde van de tafel, plaats je nu dus zo’n handige comfortabele bank. Want als er meer personen aan tafel plaats willen nemen, kun je gerust wat dichter op elkaar zitten. Wij kiezen voor eetkamerbank Tom omdat deze is voorzien van een rugleuning. Dit is extra comfortabel en daar zij we gek op! Bovendien is Tom in verschillende maten én uitvoeringen verkrijgbaar. Hij voldoet dus altijd aan je wensen.

We hebben nog meer tips voor je om meer plaatsen aan tafel te creëren


1126

Plaats maken door op te ruimen

Om meer zitplaatsen in huis te creëren, moet je misschien meer plaats maken. Door handige opbergers, in welke vorm dan ook, kun je alles – wat in de weg ligt dus - netjes ordenen. sidetablesopbergkasten en dressoirs zijn daar uitermate geschikt voor. 


Opbergkast Vienna

899,-
1-5 werkdagen in huis
6e gratis

Eetkamerstoel Puck

279,-
1-5 werkdagen in huis