• 03-04-2021
  • Tuinmeubels

1. In een speciale wijnopberger

Tegenwoordig zijn er meerdere mooie wijnopbergers. Denk aan een stijlvol wijnrek waarbij je jouw favoriete flessen, meer dan tien zelfs, rustig kunt laten rusten tot het moment suprême. Of een butlertray, die je door de wieltjes makkelijk kunt verplaatsen. De perfecte opvulling voor een saaie hoek of wand in de woon- of eetkamer. Wil je meer? Er zijn ook heuse kasten ontworpen voor de wijnliefhebber. Denk aan wijnkasten met meerdere vakken waar je ze liggend in kunt plaatsen, maar die ook genoeg plek bieden voor wijnen die rechtop bewaard dienen te worden. En op de overige plankjes plaats je nog jouw kristal. Zo heb je alles netjes bij elkaar. Een showsteler: zowel qua looks als qua inhoud.

Ontdek alle wijnkasten

favorites

2. Wijn in jouw buffetkast

Een buffetkast met open vakken kan ook een waanzinnig decor voor jouw drankpronkstukken. Reserveer een van die vakken voor jouw voorraad, en plaats in de overige vakken andere stijlvolle woonaccessoires die goed mixen met de flessen. Denk bijvoorbeeld aan opvallende wijnglazen of smaakvol servies zoals een grote schaal.

Alle buffetkasten

favorites

Buffetkast Barcelona

1.599,-
1-5 werkdagen in huis
-10%
OP=OP

Buffetkast Zida

1.399,- 1.259,-
1-5 werkdagen in huis

Uit het zicht in een opbergkast

Het kan natuurlijk ook zijn dat jij je mooie voorraad wijnen graag een plekje in de woon- of eetkamer wilt geven, maar dat je ze toch liever uit het zicht plaatst. Bijvoorbeeld omdat dat handiger is vanwege de kinderen die in huis rondlopen. Berg je wijnen dan op in een stijlvolle opbergkast. De overige plankjes kun je vervolgens gebruiken voor andere spulletjes.

Alle opbergkasten

favorites

Opbergkast Vienna

899,-
1-5 werkdagen in huis

Wijnkoeler voor zomerse dagen

Niet zozeer een drankopberger, maar wel een must voor de drankliefhebber tijdens de warme dagen. Wil jij genieten van je favo drankjes tijdens de zomerdagen? Die zijn natuurlijk op hun best als deze goed koud zijn. Steeds naar de koelkast lopen wil je niet als je heerlijk ligt te vertoeven op je ligbed of tuinbank. Daarom is een wijnkoeler die genoeg ruimte biedt voor al je lekkere flessen dé oplossing.

Ontdek onze tuinbanken

favorites

Ontdek meer blogs

en laat je inspireren