• 23-11-2021
  • Stijltips

1. Moderne designfauteuil

Objecten mogen de ruimte innemen. Dat betekent dat je als het ware kleine exposities creëert zonder dat het één grote verzameling aan spullen wordt. Een moderne designfauteuil - in groen, grijs of zwart - versier met een zacht sierkussen voorzien van een bijzondere stof of kleur. Of denk meer out of the box en kies juist een kekke print. Style de stoel vervolgens af met een stapel inspirerende koffietafelboeken ernaast, waar moderne fotografie of oude kunst in uitgelicht wordt. Zo is je eerste artistieke plekje is een feit.

Ontdek alle designfauteuils

Shop in stijl

2. Zwarte bijzettafel met unieke vormen

Voor je tweede artistieke spot kun je een eindje bij de stoel vandaan een uniek gevormd designtafeltje plaatsen met daarop bijzonder servies. Bijvoorbeeld een theepot in de Japanse stijl, waarmee je meer cultuur de ruimte inblaast.

Alle zwarte bijzettafels

Shop in stijl

3. Zwarte kast voor je eigen expositie

Met een zwarte kast zet je een statement neer in de ruimte. Je kunt kiezen voor een bijzonder design met opvallende deurtjes, of je maakt juist een vakkenkast meer creatief door er bijzondere items in te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan kunst in de vorm van betekenisvolle beeldjes, opvallende printables of fantasierijk glaswerk en creëer zo je eigen expo.

Alle kasten

Shop in stijl

-30%

Buffetkast Axilon

1.399,- 979,-
1-5 werkdagen in huis

Opbergkast Dodici

1.099,-
1-5 werkdagen in huis

4. Bijzondere wanddecoratie

Iets wat het altijd goed doet in een artistiek huis: wanddecoratie. De meest voor de hand liggende is natuurlijk een schilderij. Van heel sober met alleen zwart-wit tonen tot heel artistiek waarin prints en felle kleuren juist de show stelen. Het mag een groot exemplaar zijn, of je bekleedt die saaie wand met meerdere lijsten die samen een geheel vormen. Je kunt natuurlijk ook gaan voor iets totaal heel anders, zoals een spiegel met een opvallende rand of een object waarin het lijnenspel juist weer kunst uitstraalt.

Ontdek alle wanddecoratie

Shop in stijl

Ontdek meer blogs

en laat je inspireren