• Door: Melanie
  • 05-12-2016
  • Woonkamer
5-fauteuils-header

De heerlijke avondjes zijn gekomen. Niet alleen omdat de Goedheiligman en zijn pietenmannen weer in het land zijn, maar ook omdat je lekker mag ontspannen tijdens deze gure dagen. En wat zit nu lekkerder dan een fauteuil? Doe de open haard aan, pak iets te knabbelen en laat je verleiden door een goed boek. Oké, misschien mag de beste man ook even plaatsnemen op pakjesavond.

5-fauteuils-blog-marini

Fauteuil Marini

Marini is een design fauteuil met Italiaanse verfijning. Opvallend is de robuuste romp die krachtig oogt, maar zacht zit. Om het geheel in balans te houden is ervoor gekozen om de constructie verfijnd te houden. Doordat de armleuningen en poten van chroom zijn gemaakt, krijgt Marini een luxe uitstraling.

5-fauteuils-blog-merci

Fauteuil Merci

Houd je van Scandinavische invloeden in je interieur? Dan is fauteuil Merci voor jou gemaakt. De half ronde zitting is strak vormgegeven, hetzelfde geldt voor de draaipoot. De zit- en rugkussens zijn stevig, maar super comfortabel. Ben je een durfal? Dan is Merci ook te verkrijgen in opvallende kleuren.

5-fauteuils-blog-ashton

Fauteuil Ashton

Liefde op het eerste gezicht is het, als je fauteuil Ashton ziet. Dankzij de barokpoot, de gecapitonneerde rugleuning en de ronde armleuningen straalt deze stoel straalt één en al romantiek uit. Je gaat als het ware een stukje terug in de tijd wat design betreft, maar je geniet wel wat het hedendaagse comfort!

5-fauteuils-blog-gentleman

Fauteuil Gentleman

Bij het zien van fauteuil Gentleman wil je eigenlijk niets anders dan erin kruipen. Deze stoere stoel omarmt je als het ware. Het robuuste design, het met de hand ingewassen outdoor leer en de opengewerkte kapnaad zeggen genoeg: deze fauteuil is voor echte gentlemens (en hun vrouwen).

5-fauteuils-blog-savannah

Fauteuil Savannah

Houd je van luxe, maar wil je óók iets stoers? Dan zit je met Savannah goed. Deze fauteuil heeft het beste uit beide werelden. Het robuuste design in combinatie met het geborstelde staal maakt Savannah stoer. De afwerking maakt deze stoel luxe. De sierstiksels op rug- en zitgedeelte zijn een bewijs dat er aandacht aan geschonken is. Last but not least: Savannah is dankzij de bycasta bekleding ook nog eens onderhoudsvriendelijk.