• 10-03-2017
  • Woonkamer
zonnige-fauteuils-opt

Jawel hoor, het is bijna zover. De eerste zonnestralen piepen steeds iets verder tussen die dikke wolken door. Iedereen weet wat dat betekent: de lente komt eraan! De dagen worden langer en zeker zo belangrijk: warmer. 

De échte zomer laat nog even op zich wachten, maar onderschat niet hoe lekker die eerste zonnestralen zijn. Zet je fauteuil voor het raam, pak er een goed boek bij en voel de lentezon op je gezicht. O ja, wat lekkers erbij is ook nooit verkeerd. 

8170258-22

Fauteuil 5: Savannah

Luxe maar toch stoer? Fauteuil Savannah heeft het allebei. De strakke afwerking met prachtige sierstiksels zorgt voor een luxe uitstraling. De stalen armleuningen en het outdoor leder zorgen voor een vintage industriële look. 


8160531-04-bank-rover_2

Fauteuil 4: Nuance

Fauteuil Nuance is helemaal volgens de laatste trends, want de rotan trend zet nog even door! Deze stoel is lekker luchtig, maar oogt tegelijkertijd heel gezellig! Je kan er een leuk plaid in leggen voor dat extra beetje coziness.


8150017-07

Fauteuil 3: Lunea

Een prachtige fauteuil van Scandinavisch topdesign. Lunea is perfect voor zowel moderne als klassieke interieurs door zijn strakke vormgeving, de massief houten constructie en het luchtige ontwerp. De kussens zorgen voor een subliem zitcomfort!


blog-eagle
Francisco-Martinez-nashoot-Vosselbultweg2-7157-CH-Rekken53

Fauteuil 2: Eagle

Laten we even vooropstellen: met deze smaakvolle fauteuil zal je overspoeld worden aan complimenten. De unieke grove rolnaden, het ijzersterke frame, het in het oog springende onderstel en de hoogwaardige luxafoam vulling maken Eagle niet alleen tot een trendy, maar ook zeer duurzame fauteuil.


8151100-01

Fauteuil 1: Jacky

Breng het gevoel van het ‘Wilden Westen’ in je interieur met fauteuil Jacky. De ruige, leren huiden worden bij elkaar gehouden door een grove stiknaad. Kijk ook eens naar het trendy onderstel! Deze fauteuil ziet er niet alleen stoer uit, maar is ook enorm comfortabel. Alsof je in een hangmat zit!

Zie jij jezelf al helemaal zitten? Ontdek nog meer fauteuils om in weg te zwijmelen. 


3-stoelen

         Fauteuil Vasso Club                                                  Fauteuil Olive                                                       Fauteuil My Style