• 28-07-2020
  • Woonkamer

Kleine opbergers voor alle losse spullen

Dingen die je interieur al snel rommelig maken zijn spullen zoals sleutels, bonnetjes en post. In alle haast belanden deze vaak ergens op tafel of op een kastje. Dit probleem is makkelijk op te lossen met kleine opbergers. Plaats een mooi mandje op tafel of maak één lade vrij om alle kleine spullen in op te bergen. Zo blijf je het overzicht houden en hoef je het huis niet meer overhoop te halen om je autosleutels te zoeken voordat je de deur uit gaat.

Kinderspeelgoed

Dat kids rommel maken is nu eenmaal een feit. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je dagelijks een hoop speelgoed door het huis moet sjouwen. Plaats in jouw woning op verschillende plekken dozen, manden of kisten. Dit zorgt niet alleen voor meer sfeer in jouw interieur, het scheelt je ook een hoop tijd met opruimen. Win-win dus! Ook in de kinderkamer zelf kan je gemakkelijk meer opbergruimte creëren door wandplanken of een bed met lades. Een fijne tip is ook: neem een opbergkast en reserveer de onderste planken voor het speelgoed van je kinderen. Dit kunnen ze zelf makkelijk pakken en weer opruimen. Daar hebben ze je hulp niet bij nodig.

Ontdek alle opbergkasten

Ga voor meubels met veel opbergruimte

Heb je veel spullen maar te weinig plek om het allemaal op te bergen? Ga dan voor kasten met veel opbergruimte. Kies bijvoorbeeld voor een mooi dressoir met een paar deuren en lades of een buffetkast . Jouw favoriete accessoires kan je dan tentoonstellen en de overige spullen liggen netjes opgeborgen. Kies voor de woonkamer voor een tv-kast met deurtjes of een bijzettafel met opbergvak voor je kabels, opladers en afstandsbedieningen.

Extra opbergruimte aan de muur

Heb je niet genoeg ruimte voor een nieuwe kast? Ga dan de hoogte in door gebruik te maken van wandplanken of hangelementen .. Hang deze georganiseerd bij elkaar of creëer een speels effectdoor verschillende wanddelen samen te combineren. Zo bespaar je ruimte en blijft de vloer vrij, dit geeft gelijk een open en ruimtelijke uitstraling.

Wees creatief

Meubels kun je natuurlijk gebruiken waar ze voor bedoeld zijn óf je gebruikt ze op een creatieve manier. Schroef bijvoorbeeld mooie poten onder een laag dressoir en gebruik deze als zitbankje met opbergruimte, perfect voor in de hal of als zitplek aan de eettafel.

Opgeruimd staat netjes

Met deze opbergkasten

Opbergkast luuk

2.149,-
Mogelijk vanaf 1.969,-

Buffetkast Nancy

1.899,-
Mogelijk vanaf 1.599,-
-20%

Wandrek Flo

649,- 519,-
1-5 werkdagen in huis

Ontdek meer blogs

En laat je inspireren