• 30-07-2017
  • Woonkamer

De zomervakantie is in volle gang en de kans is groot dat het huis opeens stukken kleiner lijkt nu de hele familie zich thuis vermaakt. Want waar laat je al het speelgoed, de rondslingerende boeken, tijdschriften en het gereedschap? Gelukkig zijn er een heleboel slimme en snelle oplossingen voor een opgeruimde zomervakantie. Wij geven je vijf opbergtips!

1. Maak gebruik van kleine opbergers

Heb je geen zin om elke avond door het huis te sjouwen met armen vol speelgoed en andere losse spullen? Zorg dan voor kleine opbergers in elke ruimte van het huis. Door op verschillende plekken dozen, manden of kisten te plaatsen, heb je niet alleen extra sfeermakers in je interieur, maar ben je ook sneller klaar met opruimen. En vergeet vooral niet om de rest van de rondslingerende spullen op hun eigen plek op te bergen: tijdschriften in het tijdschriftenrek en boeken in de boekenkast. 


2. Creëer extra opbergruimte in de kinderkamer

Kinderen maken rommel. Dat is nu eenmaal zo, maar het hoeft niet zo te zijn dat ze het hele huis op stelten zetten. Zelfs in de kleinste kinderkamer kun je eenvoudig meer opbergruimte creëren door slimme oplossingen als een plankenwand of een bed of bureau met lekker veel lades. 


3. Ga de hoogte in

Heb je niet veel vloeroppervlak waar je kasten en dressoirs kwijt kunt? Ga dan de hoogte in en maak gebruik van planken of hangelementen. Niet alleen staat het leuk, maar het is ook nog eens handig om kleine accessoires en prullaria in op te bergen!

4. Multitask

En daarmee bedoelen we je meubels. Want waarom een dressoir of televisiemeubel alleen gebruiken waarvoor-ie oorspronkelijk bedoeld is? Schroef mooie pootjes onder een laag dressoir en gebruik deze als zitbankje met opbergruimte. Ideaal voor in de hal of aan de eettafel!

5. Ontspan!

Is je huis na de zoveelste opruimsessie na vijf minuten weer volledig overhoop gehaald? Ontspan dan, maak je niet druk en geniet van het samen thuis zijn. Lukt het je toch niet om te relaxen in een onopgeruimde kamer? Dan is een extra opbergkast altijd een goed idee!


Goossens Eco

Boekenkast Heritage

80 cm breed, 3 laden, 4 open vakken |...

 699,-  629,-
Goossens

Wijnkast Wines

Hoog met 1 lade, 2 legplanken | mdf | Oud wit

 359,-
Goossens

Opbergkast Bjarte

Verkrijgbaar in diverse kleuren

 1.319,-  1.099,-
Goossens

Sidetable Oxford

Verkrijgbaar in diverse maten

 699,-
Goossens

Opbergkast Clear

6 deuren | eiken | Eiken naturel

 1.379,-  1.249,-
Goossens

Buffetkast Marseille

4 glasdeuren 4 dichte deuren 9 laden | mdf | Forel

 1.849,-  1.449,-
Goossens

Boekenkast Module

Eiken naturel

 1.449,-  1.209,-
Goossens

Vitrinekast Roel

2 glasdeuren 6 laden, 205 cm hoog | eiken...

 1.299,-  1.169,-
Goossens

Hangelement Luuk

Verkrijgbaar in diverse kleuren

 549,-