• 08-06-2018
  • Woontrends
849 - Blog hete zomer - 6

Met al een paar zonnige dagen in the pocket en hoge temperaturen in het vooruitzicht, kunnen we best stellen dat de zomer gevoelsmatig al is begonnen. Het liefst zitten we in deze tijd van het jaar iedere dag buiten, maar helaas is dat niet altijd mogelijk in ons onvoorspelbare kikkerlandje. We hebben daarom een aantal dynamische sfeermakers voor je verzameld; accessoires die je perfect van je serre naar je veranda kunt verplaatsen (en andersom). Dat wordt sowieso een sfeervolle zomer!

844- Blog hete zomer - 1

Hangstoel Olive

Deze stoel is net zo relaxed als een hangmat, maar ziet er dankzij het sfeervolle rotan veel leuker uit. Doordat deze knusse stoel van natuurlijke materialen gemaakt is, past ‘ie uitstekend in jouw urban jungle. Olive haal je makkelijk naar buiten zodra de zon schijnt. Je hoeft alleen maar een haak te bevestigen aan de overkapping of een grote boom. Kussentjes erin en genieten maar!

845 - Blog hete zomer - 2

Eetkamerstoel Floor

Oók in de categorie lekker zitten: eetkamerstoel Floor is fijn om van binnen naar buiten te halen als je extra eters hebt. Is jouw tuin the place to be als het gaat om een gezellige barbecue? Dan kom je al snel plaatsen tekort. Schuif eetkamerstoel Floor er gezellig bij zodat iedereen aan tafel in stijl kan genieten van een sappige hamburger of heerlijke maiskolf.


846 - blog hete zomer - 3

Krukje Square

Een krukje is super handig om je verfrissende glas limonade op te zetten tijdens het zonnen, om als zitplaats in te zetten bij een gezellige tuinborrel, of gewoon als decoratie. Krukje Square is multi inzetbaar. Zowel binnen als buiten. Square ziet er niet alleen gezellig uit dankzij het stoere hout, hij is ook nog eens heel erg stevig. Hier ga je geen spijt van krijgen!

847 - blog hete zomer - 4

Plaid Mahia

Voel je op een gezellige zomeravond in de tuin een fris windje opkomen? Geen probleem, met plaid Mahia over je schouders kun je nog uren genieten van het buiten zijn. Mahia voelt dankzij de fijngeweven stof super zacht aan. Wil je het nog knusser maken? Kruip er dan met z’n tweetjes onder; met de ruime afmetingen kan dat makkelijk. Gezellig!


Kachel Redwood

Over gezelligheid en warmte gesproken: heb je kachel Redwood al gezien? Weliswaar geen item om van binnen naar buiten (en andersom) te verplaatsen, maar wél de moeite waard om in het zonnetje te zetten. Redwood is namelijk een stoere haard die gezien mag worden. Plaats voor de kachel met roestige look een bankje en jouw zomeravonden zijn oneindig lang, gezellig en warm!

848 - Blog hete zomer - 5

Vloerkleed Slam

Vind je het fijn om iets aan de voeten te hebben – en dan hebben we het niet over een paar slippers – dan is vloerkleed Slam heerlijk om naar buiten te ‘slepen’. Slam is gemaakt van hennep, waardoor het een enorm sterk, maar licht tapijt is. Een uitstekende accessoire om jouw patio, terras of veranda letterlijk mee aan te kleden dus!

Wat wil je nog meer?

Ben je geïnspireerd geraakt door onze fijne sfeermakers voor binnen en (soms voor) buiten? Kom naar één van onze winkels om lekker te shoppen of bestel ze makkelijk online. En als je dan toch je online winkelmandje vult, bekijk dan ook onze andere gezellige accessoires.

Ook leuk voor binnen (en onder de veranda):