• 21-06-2023
  • Tuin

De tuin van...

Eva & Jeroen: hier houdt je het vakantiegevoel vast

Jeroen is architect en ontwerpt met veel passie. Mede door hem is de liefde voor interieur ook in Eva (@homebystuart) aangewakkerd. Inmiddels inspireert ze met haar Instagramaccount homebystuart dagelijks duizenden volgers en neemt ze hen mee op reis in hun (nog te creëren) droomhuis. Inmiddels heeft het stel een waanzinnige badkamer, een heerlijke slaapkamer én een hele fijne tuin. Uiteraard in de sferen waar ze beiden zo van houden: namelijk de Mediterraanse die ze kent van op Ibiza en Bali.

De zon bepaalde het ontwerp

“De tuin is grotendeels af. En dat is fijn, want we zitten midden in een verbouwing. Dus is de tuin daarom een perfect toevluchtsoord”, grapt Eva. Dit jaar legden ze de laatste hand aan hun vernieuwde buitenplaats. “Samen hebben we eigenlijk de zon laten bepalen hoe onze tuin eruit moest zien. Dus waar de zon de hele dag schijnt, staan nu de ligbedjes. En op het terras genieten we juist van het avondzonnetje. We wilden graag een knus gevoel creëren. Dus hebben we gewerkt met hoogteverschillen, zodat er meerdere relaxplekjes in de tuin ontstonden.” Het zwembad – dat in het midden prijkt – was een impulsief idee van de twee. Daarover hoefden de twee maar vijf minuten na te denken. “We besloten in 5 minuten dat er een zwembad moest komen. Want ja, dat is toch wel lekker. Achteraf is het zelfs een grote sfeermaker in het ontwerp. Onmisbaar eigenlijk.”

vakantie in eigen tuin

Het resultaat: vakantie in eigen tuin. “Precies de bedoeling! Met de bijzondere stenen en de zeegraslampen aan de oude balken bij ons terras waan ik me als het ware op een vakantie-eiland.” Over de tuinmeubels hoefde de interieurinfluencer niet lang te twisten, die moesten vooral stevig en robuust zijn. Een grote teakhouten tuintafel met stevige poten dus. “En de stoelen vind ik ook waanzinnig. Het gevlochten touw geeft een natuurlijke uitstraling aan het geheel. En de kleur matcht perfect bij de zwarthouten gevelbekleding. Zo ontstaat er een eenheid.”

-10%

Tuinstoel Yanet

119,- 107,-
1-5 werkdagen in huis
Exclusief bij Goossens

Tuintafel Canadell

889,-
1-5 werkdagen in huis
Exclusief bij Goossens

Abir

77,99

Ook zo’n tuin creëren?

Wil je net zo’n Ibiza-tuin als Eva en Jeroen? Kies dan voor tuinmeubels vervaardigd uit natuurlijke materialen. Zoals een houten tuintafel met U-poot, catchy kuipstoeltjes en prachtige houten ligbedden. Style ‘m vervolgens af met grote bloempotten in een grove structuur voor je olijf- of mini palmbomen, mooie decoratiemanden aan de muur en een grof geweven vloerkleed. There it is! Op vakantie gaan naar een ver oord hoeft niet meer per se…

Shop in de stijl van Eva & Jeroen

Exclusief bij Goossens

Abir

77,99
-10%

Tuinstoel Yanet

119,- 107,-
1-5 werkdagen in huis
Exclusief bij Goossens

Tuintafel Canadell

889,-
1-5 werkdagen in huis

#Goossens

HAPPY CUSTOMERS DELEN HUN GOOSSENS INTERIEUR

Nog niet uitgekeken?

BEKIJK MEER BINNENKIJKEN BIJ

Of ontdek alles in inspiratie

inspiratie hoofdpagina