None
  • 17-03-2017
  • Woonkamer

Ben je bezig met een nieuwe eetkamerset of wil je jouw huidige set een nieuwe look geven? Denk eens aan een eetkamerbank. Natuurlijk valt er met een nieuwe tafel een groot verschil te maken, en ook een andere stijl stoelen zorgt voor een nieuwe look. Maar als je een keer iets anders doet dan anders, namelijk de stoelen voor een bank(je) vervangt: dan krijgt jouw eethoek een speelse uitstraling. Dát noemen we nog eens een zichtbare verandering. 

Stijlvol tafelen

Een eetkamerbank geeft niet alleen een speelse twist aan jouw eetkamerset, maar het ziet er ook stijlvol uit. Wat jouw woonstijl ook is, er is altijd wel een bank(je) te vinden die bij jouw interieur past. Een bank van (geruwd) leer in combinatie met staal past uitstekend bij een stoere woonstijl. En een bank met capitons in de rug en gestroomlijnde armen maken jouw landelijke interieur nog net iets gezelliger.

Mix and Match

Is het voor jou helemaal niet zo’n big deal om een keer iets anders te doen dan dat gebruikelijk is? Misschien durf je dan wel een stapje verder te gaan. Jouw (toekomstige) eetkamerbank hoeft natuurlijk niet per se hetzelfde model te zijn als de stoelen. Zet een mooie teakhouten bank bij je leren fauteuils bijvoorbeeld. Mix en Match er rustig op los. 

Comfortabel zitten

We horen je denken: zit zo’n bank dan wel lekker? Het antwoord is ja. Afhankelijk van de uitvoering, kun je er gewoon van uitgaan dat je heerlijk zacht zit en dat jouw rug goed ondersteund wordt. Als je in je ééntje op de bank zit heb je zelfs alle ruimte van de wereld. Zijn er meer gegadigden aan tafel? Dan is het gewoon extra gezellig zo naast elkaar!