Beige, bruin, brons… dit interieur straalt rust en evenwicht uit

BINNENKIJKEN BIJ NATASJA, CRM MARKETEER BIJ GOOSSENS

Nick en Natasja verruilden vorig jaar hun appartement voor een huis in een nieuwbouwwijk. Toen de keuze was gemaakt om te verhuizen moest het huis nog worden gebouwd, daarom liet de sleuteloverdracht even op zich wachten. Dat betekende: héél veel tijd om te oriënteren op een nieuw interieur!


“Mijn motto:
een opgeruimd huis is
een opgeruimd hoofd”

Het nieuwbouwhuis was een blanco vel, dus Nick en Natasja konden alles precies inrichten zoals ze graag wilden. Ze hadden het plaatje helemaal voor ogen, maar dat maakte het vinden van de perfecte meubels niet persé gemakkelijk. “Mijn voorliefde voor interieur gaat ver terug en er is zó veel moois te vinden. Ik was precies opzoek naar de eettafel die we bij Goossens vonden, dít was het plaatje wat ik voor ogen had. Ik was dan ook opslag verliefd toen ik deze combinatie in de inspiration store in Nuenen zag staan”. Ze kozen voor een eethoek in lichte beige tinten en stylede dit af met mooie accessoires en planten.

Perfect in harmonie

Belangrijk was dat het interieur rust zou uitstralen. Thuis is voor Nick en Natasja een plek om lekker samen te zijn, om af te schakelen na een drukke werkdag, lekker te koken en te ontspannen. “Wij voelen ons elke dag helemaal thuis. Nog steeds zijn we blij met alle keuzes die we gemaakt hebben. Het interieur is in perfecte harmonie en er komt een soort rust over ons heen telkens als we weer thuiskomen.”

Wonen in de stijl van Natasja & Nick?

Eetkamerstoel Lisbet

299,-
Mogelijk vanaf 289,-

#Goossens

happy customers delen hun Goossens interieur

Nog niet uitgekeken?

bekijk meer binnenkijken bij

Of ontdek alles in inspiratie

inspiratie hoofdpagina