Natuurlijk staat ook bij ons ieders gezondheid voorop. Daarom houden wij ons aan de regels van het RIVM. Al onze woonwinkels zijn gewoon geopend, maar we hanteren wel een strikt deurbeleid waardoor we steeds een maximaal aantal bezoekers naar binnen kunnen laten.

Ontdek een woonwinkel in de buurt

Wil jij er zeker van zijn dat jij veilig, zonder al te veel drukte om je heen kunt meubelshoppen in onze winkels? Maak dan online een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies in een van onze winkels. Op verzoek openen we zelfs buiten de reguliere openingstijden onze deuren voor een luxe momentje private shopping.

Plan een winkelafspraak

Liever woonshoppen vanuit huis? Ook hiervoor kun je online een afspraak maken. Via de telefoon, what’s app of videobellen helpen onze stylistes en adviseurs je vervolgens graag om jouw interieur om te toveren in een sfeervolle plek waar jij je fijn en veilig voelt.

Plan een online adviesgesprek

Heb jij je oog al laten vallen op een bepaald meubel en wil je deze vanuit huis bestellen? Dan kun je natuurlijk ook 24/7 terecht in onze online store. En mocht je nog een korte vraag hebben, stel die dan handig en snel via onze chat.

Wij kijken er naar uit om jouw interieur een beetje mooier, luxer en comfortabeler te maken. In onze winkels en online. Mogen we jou (virtueel) verwelkomen?