Natuurlijk staat ook bij ons ieders gezondheid voorop. Daarom houden wij ons aan de regels van het RIVM. Veel van onze winkels zijn het hele Paasweekend geopend, maar wel met aangepaste openingstijden en een strikt deurbeleid waardoor we steeds een maximaal aantal bezoekers naar binnen kunnen laten.

Ontdek een woonwinkel in de buurt

Wil jij er zeker van zijn dat jij veilig kunt meubelshoppen in onze winkels op Eerste of Tweede Paasdag en bovendien kunt profiteren van onze waanzinnige paasdeals? Maak dan online een afspraak – dat kan iedere dag tot 22.00 uur - voor een persoonlijk interieuradvies in een van onze winkels.

Plan een winkelafspraak

Liever paasshoppen vanuit huis? Ook hiervoor kun je online een afspraak maken. Via de telefoon, what’s app of videobellen helpen onze stylistes en adviseurs je vervolgens graag om jouw interieur om te toveren in een sfeervolle plek waar jij je fijn en veilig voelt.

Plan een online adviesgesprek

Heb jij je oog al laten vallen op een bepaald meubel en wil je deze vanuit huis bestellen? Dan kun je natuurlijk ook 24/7 terecht in onze online store. En mocht je nog een korte vraag hebben, stel die dan handig en snel via onze chat.

Wij kijken er naar uit om jouw paasweekend een beetje leuker te maken. In onze winkels en online. Mogen we jou (virtueel) verwelkomen?