• Door: Melanie
  • 12-08-2016
  • Accessoires
blog-image-header2

Bijzondere bijzettafels


De bijzettafel was lang een ondergeschoven kindje, maar vandaag de dag is deze multitasker niet meer uit ons interieur weg te denken. Als extra plek naast de fauteuil voor hapjes en drankjes, een mooie ruimte voor je koffietafelboek, of in een set als vervanger voor de salontafel. Je kunt er alle kanten mee op. Wat het nóg leuker maakt: dankzij de Woon Waanzin Weken zijn deze tafels ook nog eens erg voordelig. We hebben de meest bijzondere voor je verzameld.


blog-image-bijzettafels-sfeer2
blog-image-bijzettafels-sfeer1

Knappe knechten


Dat mooie accessoires in huis niet duur hoeven te zijn, dat bewijzen deze pareltjes. Slanke onderstellen en ronde vormen in frisse kleuren. Deze bijzettafels passen perfect in een Scandinavisch interieur.

Handige hulpjes


Dit zijn bijzettafels met meerdere gezichten. Dankzij de aparte vormen en de iets uitlopende poten zouden ze niet misstaan in een interieur uit het Hoge Noorden, maar ook tussen natuurlijke meubels voelen deze hulpjes zich als een vis in het water.


Awesome assistenten


Natuurlijk, met een vleugje luxe. Dat zijn deze fantastische kleinmeubels. De grijs/zwarte tint zorgt dat ze makkelijk te combineren zijn met de rest van je interieur. Met zulke beauties in huis kan het eigenlijk niet mis gaan.


Enthousiast geworden van deze aanbiedingen? Bekijk ook onze andere Meubel musthaves onder de 150 euro.