• 26-04-2019
  • Eetkamer
1423

Houd jij van een natuurlijk interieur? Dan mag je trend op eettafel gebied absoluut niet missen: de boomstamtafel. Een robuuste tafel van prachtig teakhout, uniek in zijn soort. Met deze natural beauty tover je jouw eethoek zo om tot blikvanger.

1365-boomstamtafels foto 1

Een tafel net zo uniek als jij

De boomstamtafel  dankt zijn naam aan het gewelfde tafelblad, waarin de oorspronkelijke vorm van de boomstam nog perfect zichtbaar is. Elk blad is anders, zowel qua kleur, aantal noesten en het nervenpatroon. Met een boomstamtafel haal je dus gegarandeerd een uniek item in huis, wat ook de populariteit van deze stoere eettafel verklaart. 
Liever een verfijnde boomstamtafel? Een tafel met een egaal houten tafelblad  past ook prima in jouw natuurlijke interieur.

1366 boomstamtafels foto 2

Oog voor de natuur: duurzaam teakhout

Nog een reden om voor deze robuuste tafel te kiezen, is zijn oersterke karakter en hoge kwaliteit. Het teakhouten blad vindt zijn oorsprong in Azië. Teakhout staat bekend om een lage poreusheid waardoor het bijna niet verweert. Zo geniet je jarenlang van dit stukje natuurschoon in je interieur. Zeker wanneer je bedenkt dat deze duurzame houtsoort snelgroeiend is en niet wordt bedreigd. Zo haal je de natuur niet alleen in huis, maar laat je de natuur buiten huis ook in zijn waarde.

1367 boomstamtafels foto 3

Eenvoudig combineren

De boomstamtafel is prima in te passen in ieder interieur. Laat je woonideeën de vrije loop, deze eettafel matcht namelijk uitstekend met diverse eetkamerstoelen en accessoires. Bovendien past hij dankzij zijn duurzame materialen en organische vorm perfect in de woontrend African Safari . Met een pracht van een boomstamtafel, intrigerende dierenprints en een warm kleurenpalet tover je jouw eethoek zo om tot een ware blikvanger.

1368 boomstamtafels foto 4

De boomstam salontafel

Ook in de zithoek of slaapkamer mag dit stukje natuurschoon uiteraard niet ontbreken. Een klein bijzettafeltje past overal of gebruik een boomstamtafel als nachtkastje. Met een ronde salontafel of bijzettafel doorbreek je bovendien het rechte lijnenspel in je woon- of slaapkamer. De mooie vergrijsde kleurtint en karakteristieke uitstraling van deze robuuste tafel combineert mooi met vrijwel alle kleuren van jouw interieur.
Tip: Met een vloerkleed scheid je jouw eikenhoutenvloer van je boomstamtafel zodat deze nog meer opvalt. 

1369-boomstamtafels foto 5

Bekijk de boomstam eettafels

In prijs verlaagd
Goossens

Eettafel Blade

rechthoekig | Rechte tafelrand (dikte van...

1.699,-
Goossens
769,-
Uit voorraad leverbaar
Goossens
869,-
Uit voorraad leverbaar
In prijs verlaagd
Goossens

Eettafel Blade

rechthoekig | Rechte tafelrand (dikte van...

1.269,-

Bekijk de boomstam salontafels


Kave Home

Salontafel Essi

Essi salontafel Ø 65 x 60 cm (mtk0010)

275,-