• 02-07-2018
  • Woontrends
Favoriete vakantieland - 783

De zwoele romantiek van de Côte d'Azur is er een die je na de vakantie zeker mee naar huis wilt nemen. Maar nog beter is het om hier gewoon elke dag van te genieten! Om jezelf dagelijks onder te dompelen in een fijne zeebries, haal je veel wit- en blauwtinten in huis. Combineer dat met natuurlijke materialen zoals katoen en blank hout en je bent al een heel eind richting de Franse kust. 

Favoriete vakantieland - 781

Romantische meubels

Kies voor romantische meubels zoals gecapitonneerde fauteuils van stevig canvas en schuif deze aan een stevige, houten eettafel met daarboven een onmisbare kroonluchter. In een buffetkast toon je jouw mooiste servies die je misschien wel op een schattige, Franse rommelmarkt hebt gevonden.

Favoriete vakantieland - 780

Houten ledikant

En is het tijd om naar bed te gaan? Droom dan weg in een houten ledikant zoals je ze ook in je favoriete bed&breakfast in Zuid-Frankrijk ziet.

Favoriete vakantieland - 782

Mix wit met blauw

Kies in de slaapkamer ook voor wit- en blauwtinten. Zeker die laatste zorgen voor een rustgevende sfeer. Laat daarom verschillende kleuren blauw terugkomen in meubels zoals een fijne fauteuil, textiel en woonaccessoires. Een vaas met lavendeltakken en knisperend bedlinnen zorgen ervoor dat je elke ochtend met een vakantiegevoel wakker wordt.

Meer meubels met Franse invloeden: