• 23-07-2017
  • Accessoires

Hoewel lampen in de zomermaanden minder vaak branden, is een mooie lichtbron in huis altijd onmisbaar. Denk aan de laatste uurtjes van de dag, wanneer je eindelijk op de bank kunt ploffen met een goed boek. Of de eindeloze avonden aan tafel met je vrienden en familie. We hebben de leukste combinaties voor je op een rijtje gezet. 

Fijne lijnen

Houd je van subtiliteit en een verfijnde sfeer in huis? Dan passen ‘lichte’ lichtbronnen perfect bij jou! Ga op zoek naar lampen met een ‘licht’ uiterlijk en breng daarmee een kalme en serene sfeer in huis. Hoewel deze lampen niet direct de aandacht zullen trekken, zul ze zien dat ze schitteren door hun subtiele aanwezigheid. Deze look krijg je door te kiezen voor stoelen en tafels met ranke poten en mooie lampen van draadstaal.

Laat je tafel lekker shinen!

Wil je van jouw eettafel het stralende middelpunt maken? Kies dan voor een stoere en uitgesproken lamp. En houd je van uitbundigheid? More is more, wanneer het gaat om het tonen van jouw eyecatcher. Een flinke, robuuste eettafel combineert perfect met meerdere stoere lampen. Je hebt immers ruimte genoeg om ze erboven te hangen en de lampen laten je toffe tafel lekker shinen! Tip van dag dag: hang de lampen op verschillende hoogtes om een speels effect te creëren.


Verlicht je zithoek

Nog even lekker languit op de bank aan het eind van de dag, doen wij het liefst met een goed boek in de hand. En goed licht is daarbij natuurlijk onmisbaar! Een vloerlamp met spot werpt het licht op de exact plek waar jij het op dat moment nodig hebt. Kies je voor een stoer statement exemplaar of juist voor een fijne sfeermaker?Goossens

Hoekbank Coco

3 zits arm links + ligelement rechts + 2...

 1.299,-  999,-
Goossens

Eettafel Hampton

Verkrijgbaar in diverse maten
 839,-  587,-
Goossens

Eettafel Roots

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten
 799,-  719,-
Goossens

Eettafel Ivo

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten
 899,-

Meer lezen...