• 25-06-2018
  • Woontrends
Blog - Creëer een zomerse sfeer met een Bali interieur 906

Hout is niet alleen mooi, maar ook veelzijdig en duurzaam. Geen wonder dat dit materiaal altijd terugkomt in onze favoriete woontrends. Maar ben je op zoek naar iets anders dan eiken- of notenhout? Kies dan eens voor tropisch hout zoals mango of teak! Hiermee creëer je een Bali interieur met een zomerse sfeer. 

Zomerse salontafels

Blog - Creëer een zomerse sfeer met een Bali interieur 907

Tropisch hout blijft vaak onbewerkt. Dit zorgt voor een stoere, robuuste look waarbij je de nerven, maar ook de oneffenheden in het hout nog ziet. Het geeft elk meubelstuk een unieke look. En wanneer het hout met metaal is gecombineerd, krijg het meubel ook iets stoers. Dit zie je vaak terug bij salon - en bijzettafels

Blog - Creëer een zomerse sfeer met een Bali interieur 908

Wil je jouw meubel van tropisch hout een persoonlijke touch én een zomers gevoel geven. Plaats dan een frisse plant in een gekleurde vaas op tafel. Of een souvenir onder een mooie stolp en een fotoboek van je mooiste reizen. Kleed je kamer verder aan met bijzondere muurdecoratie zoals een wandkleed of metalen wandplanken, kussens in vrolijke kleuren en een licht vloerkleed

Een blikvanger van tropisch hout

Blog - Creëer een zomerse sfeer met een Bali interieur 909

Soms kom je ergens en valt je oog direct op iets moois. Dit wow-effect kun je thuis ook creëren. Hoe? Door te kiezen voor een groot meubel met een bijzondere look. Met een flinke buffetkast haal je een echte blikvanger in huis. Zeker wanneer je kiest voor een exemplaar in een tropische houtsoort zoals gerecycled teak. Omdat dit hout al een heel leven achter de rug heeft, krijgt de kast een karakteristieke uitstraling. 

Blog - Creëer een zomerse sfeer met een Bali interieur 910

Heb je niet de ruimte voor een buffetkast? Denk dan eens aan een wandtafel, grote eettafel of lange eetkamerbank. En heb je echt de minimale ruimte? Dan zorgt een boomstam-salontafel niet alleen voor een tropisch gevoel, maar ook voor verrassend veel complimenten.

Een slaapkamper in de tropen

Blog - Creëer een zomerse sfeer met een Bali interieur 911
Blog - Creëer een zomerse sfeer met een Bali interieur 912

Wil je jouw slaapkamer een exotische oppepper geven? Met ledikanten en nachtkastjes van tropisch hout lijkt het al snel alsof je wakker wordt in een hotelkamer op Bali. 

Blog - Creëer een zomerse sfeer met een Bali interieur 913

Kies daarnaast voor luchtige stoffen en rotan accessoires in de vorm van een lamp, krukje of fauteuil. Met een vloerkleed van een natuurlijk materiaal maak je de look helemaal af. 

Met je hoofd in de tropen met deze items

-35%
Black Friday
Goossens Eco

Nachtkastje Moto

2 laden | driftwood

199,- 129,-
Uit voorraad leverbaar