• 16-12-2020

De komende weken brengen we extra veel tijd door in huis. Jouw vertrouwde plek van geborgenheid. Wil je je interieur extra sfeervol maken en voorzien van meer comfort? Dat kan, ook nu onze winkels naar verwachting t/m 19 januari hun deuren moeten sluiten. In onze webshop vind je namelijk onze unieke collectie voor jouw woon-, eet- en slaapkamer en ook een aantrekkelijk assortiment van andere merken. En je hoeft echt niet te twijfelen, want op online bestelde items ontvang je 30 dagen bedenktijd. Shop nu online!

Online advies voor jou

Het kan zijn dat je graag wat extra hulp wenst bij het creëren van een persoonlijk interieur, of dat je een vraag hebt over een interieuritem dat je al hebt gezien in onze webshop. Onze adviseurs en stylistes zijn daarom nu bereikbaar via onze online kanalen, gewoon als extra service voor jou. Voor vragen zijn zij te bereiken via videobellen, WhatsApp of via de chat.

Wens je een uitgebreid online advies, dan raden wij aan om een afspraak in te plannen. Dat kan op ieder gewenst moment. Wij kijken er naar uit om je interieur luxer, sfeervoller en comfortabeler te maken. Mogen wij je virtueel verwelkomen?

Plan een online interieuradvies

Wij blijven bezorgen

De huidige lockdown heeft gelukkig geen invloed op onze bezorging, we blijven je nieuwe interieuritems veilig bij je leveren. Heb je gekozen voor gratis verzending? Dan wordt jouw pakket bezorgd door PostNL. Zij verwachten door de lockdown extra drukte. Het kan voorkomen dat je nieuwe interieuritem langer onderweg is. Wil je dit voorkomen? Kies dan voor de Goossens bezorgservice. Je kunt dan zelf een geschikt moment inplannen.

Meer over bezorging

Belgische winkels wel geopend

Onze Belgische winkels in Peer en Baarle-Hertog zijn wel geopend. Na 19 januari hopen we je weer in alle Nederlandse inspiration stores te mogen ontvangen. Voor nu: stay safe!

Onze winkels