• 01-12-2017
  • Woonkamer
Cadeaus? Geregeld! Pepernoten en een amandelstaaf? In huis! Sinterklaas en zijn pieten? In het land! Comfortabele fauteuil waarop de Sint plaats kan nemen? Uhm…

Fancy fauteuil 

Kinderen doen al nachten geen oog meer dicht, tieners leggen de laatste hand aan hun surprise en de laatste regels van de sinterklaasrijmpjes worden geschreven: alles wijst erop dat het heerlijk avondje aanbreekt… Krijgen jouw kleine koters bezoek van Sinterklaas? Dan is het fijn als er een comfortabele fauteuil klaarstaat voor de goedheilig man. Mocht deze nog in je zithoek ontbreken, dan shop je bij ons de meest comfortabele! Fijn voor de Sint, nog fijner voor jou... want met die fauteuil wordt iedere avond een heerlijk avondje. Vergeet geen bijpassende hocker te kopen, ideaal als bijzettafel of voetenbankje.

Goossens Excellent

Fauteuil Merci stof

Verkrijgbaar in diverse kleuren

 1.049,-  749,-
Goossens

Fauteuil Keys

Fauteuil | leer | Middenbruin (buffalo) |...

 599,-
Goossens

Fauteuil Hipp in Velours

Stof velours petrol

 299,-  249,-
Goossens

Fauteuil Ashton in stof

Verkrijgbaar in diverse kleuren

 629,-  499,-

Opbergers voor veel speelgoed

Allemaal leuk dat nieuwe speelgoed voor je kids of kleinkinderen, maar waar laat je het? Na 5 december kan het namelijk heel goed zijn dat er in je opbergkast geen plek meer is voor al het nieuws dat de Sint gebracht heeft. Er zit dus niets anders op dan je huidige exemplaar te vervangen door een grotere variant. Opbergkast Max heeft drie grote vakken en drie diepe lades waarin je heel wat spelletjes  - en spulletjes - kunt opbergen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een tweede opbergkast aan te schaffen. Een superleuke eyecatcher is opbergkast Butcher. Uniek in zijn design! Daarnaast is deze kast superstoer door de combinatie van zwart metaal en teakhout. 

In dezelfde stijl

Je kunt er ook voor kiezen om twee kasten in dezelfde stijl te kopen. Wat dacht je van twee zwarte Cielo-opberkasten? Staan heel mooi naast elkaar, maar je kunt ze natuurlijk ook los van elkaar plaatsen.