• 26-04-2019
  • Slaapkamer
1336-3eyecatchers

Tover je slaapkamer om in een luxe suite, waar al je dromen uitkomen. Wij hebben de drie 3 mooiste eyecatchers voor je op een rij gezet. Deze items shop je nu met extra voordeel die kan oplopen tot maar liefst 500,-.  Met zoveel wooninspiratie creëer je voordelig een prachtige slaapsuite waarin je je ogen niet meer wilt sluiten.

Eyecatchers zijn niet alleen prachtig in je woonkamer, maar ook in je slaapkamer mag een opvallend meubel niet ontbreken. Want naast het comfort, is ook de sfeer in je slaapkamer heel belangrijk voor je nachtrust. Een aangenaam bed dat ook nog eens voorzien is van een stijlvol design zorgt ervoor dat jij uitgerust wakker wordt in je eigen Hotelsuite . Dus kies een luxe boxspring of een ledikant met prachtige lijnen. 

1323-dhakarhemelbed

#1 Een hemelbed 

Ooit aan een hemelbed gedacht in plaats van een gewoon ledikant? Zo heb je met een meubel direct een unieke eyecatcher voor je slaapkamer. Het karakteristieke hout in combinatie met de prachtige, witte hemel ademt rust en geeft je slaapkamer een natuurlijke, romantische look. Style af met exotische planten, die bovendien goed zijn voor de luchtkwaliteit, dus ook voor je nachtrust. Of kies voor dierenprints en style jouw bed volgens de woontrend African Safari

Een houten bed met uniek design of sledepoot brengt je slaapkamer in natuurlijke sferen. Of laat je verleiden door een prachtig stoffen ledikant en jouw eyecatcher voor de slaapkamer is een feit.

#2 Boxspring Briljant Elite

Met Boxspring Briljant Elite omring je jezelf met de beste materialen en afgewerkte stoffen. Deze zorgen voor premium kwaliteit. Tel daar de luxe horizontale sierbanden bij op en je slaapkamer verandert in een luxe suite. 


#3 Boxspring Infinity 700

Met ons Dutch design pronkstuk Infinity 700 is jouw slaapkamer alles behalve eentonig. Deze strak gevormde boxspring tilt jouw moderne slaapkamer direct naar een hoger niveau. De afgeronde hoeken en opvallende bies in contrasterende kleur laten zien dat vintage en modern perfect samengaan. 


TIP: verdiep je eens in de mogelijke uitvoeringen van een bed of boxspring. Naast een grijze stof zijn er vaak nog veel meer opties, zoals okergeel, espresso, navy groen of turquoise blauw. Maar ook een leren bed  of velvet boxspring  geeft jouw slaapkamer pit. Zo creëer je eenvoudig een industriële stijl  of elegante look in je slaapkamer.


Gratis interieuradvies over eyecatchers 

Vind je het lastig om een opvallend meubel te vinden dat bij de rest van je interieur past? Vraag dan gerust één van onze experts om gratis interieur advies . Zij zijn precies op de hoogte van de laatste trends. Bovendien weten zij de juiste mix te maken tussen verschillende materialen en kleuren. 


Shop nu voordelig met bestedingsvoordeel

Heb je een aantal mooie eyecatchers ontdekt? Profiteer dan nu van bestedingsvoordeel: hoe meer je shopt, hoe hoger je korting. Zo geniet je extra van jouw make-over aanwinsten.