• 28-07-2020
  • Woonkamer

Fauteuils met een bijpassend voetenbankje

Als je na een lange dag even heerlijk met de voetjes omhoog wilt zitten dan is een fauteuil met bijpassende voetenbankje perfect. Het zit niet alleen heerlijk comfortabel, je maakt zo ook een stijlvol gehele van jouw zitplek. Een voetenbankje of hocker is daarnaast multifunctioneel! Schuif hem bij als extra zitplaats bij je bank en met een stijlvol dienblad kan een hocker ook gebruikt worden als bijzettafel.

Alle hockers en voetenbankjes

Verbindt ruimtes met een draaifauteuil

Een draaifauteuil is een ideale manier om ruimtes met elkaar te verbinden. Plaats een draaifauteuil tussen de zit- en eethoek om zo aan elk gesprek deel te kunnen nemen. Of klets gezellig met de visite en hou ondertussen de spellende kinderen in de speelhoek in de gaten. Zo maak je van jouw zitplek hét middelpunt van de woonkamer. Wil je even een momentje voor jezelf? Draai je stoel richting een staande lamp om jouw favoriete boek te lezen. Leg een sierkussen in je rug en pak een lekker kopje koffie, jouw relaxmoment is helemaal compleet.

Bekijk alle draaifauteuils

Helemaal on trend met velvet

Velvet stoelen zijn nog steeds niet weg te denken bij het samenstellen van het perfecte interieur. Ze zien er niet alleen prachtig uit , ze geven jouw interieur ook meteen een chique en trendy look. Daarnaast voelen velvet stoelen ook nog eens heerlijk zacht aan. Plaats een velvet fauteuil in een hoekje neer met een bijzettafeltje en een vloerlamp en je fijne plekje waar je kunt zitten om je even terug te trekken en te genieten van een goed boek is een feit.

Ontdek alle velvet stoelen
Fauteuils relaxmoment Garreth desktop - 2018


Nestel je in een oorfauteuil

Met een oorfauteuil kan jij relaxen met een maximaal comfort. Dit komt door de lange leuning en uitlopende vorm. Het straalt luxe uit en laat jou royaal genieten van een moment voor jezelf. Dus pak een plaid en zak lekker onderuit om jouw lievelingsserie te kijken. De oorfauteuil wordt vaak gezien als een klassieke stoel maar tegenwoordig zijn er juist fauteuils beschikbaar in verschillen woonstijlen. Ongeacht jouw interieurstijl kan je dus gegarandeerd genieten van een comfortabele oorfauteuil.

Ontdek alle oorfauteuils

Maak jouw relaxmoment compleet

met deze items

Goossens

Bijzettafel Rody

Rond 50 cm, 45 cm hoog | Poedercoating zwart

189,-
Snel in huis
Goossens Excellent

Bijzettafel Gs-1305

Set van 3 | eiken | Eiken soft touch lak blank

429,-
Snel in huis
Weekdeal
Goossens

Tafellamp Devant

Tafellamp met 1 lichtpunt bol | Bol...

85,-
Weekdeal
Goossens

Vloerlamp Rian

Vloerlamp met 1 lichtpunt

349,-
Weekdeal
Goossens Excellent

Vloerlamp Marina

monaco powder

869,-
Weekdeal
Goossens

Tafellamp Thijs

Tafellamp met 1 lichtpunt

339,-
Goossens Basic

Vloerkleed Liseen

160 x 230 cm | Liseen, zwart, 46

299,-
Goossens Basic

Vloerkleed Fierfo

Fierfo, groen

249,-

Ontdek meer blogs

En laat je inspireren