• 29-10-2018
  • Eetkamer

Dineer jij graag aan je bar of kookeiland? Zorg dan voor mooie barstoelen die ook nog eens heel comfortabel zijn. Zo wordt het een diner op hoger niveau … 

Favoriete barstoel - 754

Comfortabele barstoelen voor urenlang plezier

Een barretje in huis is een ware toevoeging. Want krijg je eters over de vloer? Dan kunnen zij vooraf aan het etentje al plaats nemen op de kruk, omdat een bar of eiland zich prima leent om alvast wat te kletsen tijdens het koken. Comfortabele barstoelen met een dikke, zachte zitting zijn dan precies wat je nodig hebt. Barkrukken Tom en Sturdy zijn gemaakt van een hoge kwaliteit leer, waardoor je urenlang geniet en borrelt in topcomfort. Net als kruk Nordic, hebben ook deze barstoelen een voetensteun voor extra gemak. 

Favoriete barstoel - 755

Wil je meer luxe? Kies dan voor een barkruk met armleuningen, zoals Flamingo. Hierin zit je nog fijner aan je eigen bartafel. Het zit zelfs zo comfortabel dat je niet meer weg wilt uit je eigen bar!

Een barstoel voor alle interieurstijlen

Verander jij je interieurstijl vaak? Als je kiest voor een tijdloos ontworpen barkruk, zit je altijd goed! Denk hierbij aan materialen zoals leer en metaal en verschillende neutrale kleuren. Barstoelen Point, Gap en Yell zijn stijlvast, kunnen tegen een stootje en zijn altijd in de mode dankzij de beschikbaarheid in diverse kleuren en materialen. Wil je liever met de trend mee? Kies dan voor een velvet uitvoering. Door je keuken en kookeiland af te wisselen met toffe accessoires  zoals vazen, schalen en verlichting, combineer je jouw barmeubels makkelijk met jouw favoriete woontrend.   Favoriete barstoel - 756

Bijpassende eetkamerstoelen bij jouw barstoelen

Wil je de stijl van jouw eigen bar doortrekken naar je eetkamer? Match dan je barstoelen met je eetkamerstoelen. Veel van onze eetstoelen zijn namelijk verkrijgbaar in dezelfde stijl als de barkrukken. Kies je voor je stoelen en krukken in dezelfde kleur? Of durf je af te wisselen in verschillende tinten voor een spannend effect?

Aan de bartafel

Heb jij geen barretje of een kookeiland in huis? Maar vind je hoog dineren wel prettig? Wij hebben in onze collectie meerdere bartafels in meerdere uitvoeringen en maten. Wil je een knus diner voor twee of zijn juist al je vrienden welkom om mee te dineren en borrelen? 


Welke barstoel - en bijpassende eetkamerstoel - past bij jou?

Eetkamerstoel Sturdy

299,-
Mogelijk vanaf 249,-

Eetkamerstoel Point

149,-
1-5 werkdagen in huis

Bartafel Max

1.199,-